Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Manžel chce sex v autě, ale já o to nestojím

Foto: YanLev, Shutterstock.com

Foto: YanLev, Shutterstock.com

Reklama

Jitčin manžel má vzhledem ke své životní situaci trošku neobvyklý sexuální požadavek a ona na něj nechce přistoupit. Ale muž na svém přání trvá. Jak mu má Jitka vysvětlit, že o něco takového rozhodně nestojí? Josef Hausmann jí poradí.

Článek

Na adresu jaktovidichlap@firma.seznam.cz přišel tento e-mail od naší čtenářky Jitky:

Pane Hausmanne, prosím vás o radu. Jak mám manželovi vysvětlit, že nestojím o sex v autě, aby už s tím za mnou nechodil? Já jsem člověk nesmělý, nerada jsem středem pozornosti, vůbec si neumím představit, že bych se do něčeho takového pustila. Umřela bych studem, kdyby nás někdo přistihl. A vůbec to neznamená, že nemám sex ráda, v soukromí se umím uvolnit a s manželem zkoušíme různé věci. S tímhle mám ale fakt problém. Děkuji vám moc. Jitka (32)

Vážená paní Jitko,

pokud se mne ptáte, jak věc manželovi vysvětlit, znamená to, že už jste mu to sdělit zkoušela, ale on to neuznal. V intimních záležitostech by mělo pokaždé stačit už pouhé naznačení, že to či ono se vám nelíbí, a partner by to měl vzít vážně. Jestliže jste tedy už manželovi řekla, že to nechcete, jiná věta mě nenapadá.

Zajímavé je ale vaše zdůvodnění „Jsem člověk nesmělý a nerada jsem středem pozornosti…“. Jako byste manžela podezřívala, že hodlá auto postavit někam, kde chodí lidé. Je přece bezpočet míst dostatečně pustých a odlehlých, navíc je do auta zvenku špatně vidět. Takže s předem danou zárukou o dodržení bezpečnostních opatření byste něco na oltář domácího klidu obětovat mohla.

Z kontextu dotazu se zdá, že intimní chvíle v autě manžel plánuje předem. Možná si chce připadat jako filmový dobrodruh, možná potřebuje dát nějakou historku do placu v práci, vyspekulovat se dá ledacos. Intimní chvíle v autě ale bývá zpravidla nouzovka, okamžitý nápad při cestě autem někam nebo odněkud, tajná schůzka dvou (zadaných) milenců, kteří si nemohou dovolit být spolu spatřeni, útěk manželů z domova před všetečnými dětmi apod.

Avšak prvoplánově se dobrovolně vzdát pohodlí ložnice, obléci se, sejít dolů k autu a odjet někam do polí – no, každej je ňákej. Tak mě napadá, že se můžete na manžela vytasit s protinávrhem zůstat raději v ložnici se všemi jejími výhodami hygieny a soukromí a přihodit nějaký trumf. Až se bude manžel snažit váš protinávrh popřít, mohla byste se dozvědět, co ho na tom tak láká, a argumentačně se zařídit podle toho.

Kdybyste se z nějakého důvodu nakonec musela manželovi podvolit, tak vězte, že kapota zahřátého motoru (prý) příjemně hřeje do ledví… 

Reklama

Načítám