Hlavní obsah

Jak účinně bojovat s podzimními neduhy

Reklama

Podzim je tady a s ním přichází období fyzického i psychického vyčerpání, nemluvě o nemocech, které číhají na každém rohu. Hoďte se do kondice po všech stránkách a užívejte si barvy podzimu.

Článek

Tomu, že se střídají roční období, se prostě nevyhnete, ale obrnit své tělo před podzimní depresí můžete jednoduše. Najděte si čas pro sebe, relaxujte a nezapomínejte vyživovat své tělo zevnitř i zvenčí.

Připravte se na chřipkovou sezonu

Sluneční paprsky už nemají svou sílu a vám přírodní dobíječka prostě chybí. Vyčerpání roste a oslabený organismus je tím nejsnadnějším terčem nejen pro virová onemocnění. Nuke Forte je doplněk stravy plný energie. Obsahuje nukleotidy, vitaminy B, C a zinek. Ultrasilná kombinace těchto složek přispívá k posilování imunity i k rekonvalescenci po nemocech. Obrňte své tělo!

Nuke Forte je vhodným doplňkem stravy pro sportovce, ale také pro rekonvalescenci po nemoci

Enzymy pro zdraví

Enzymy provázejí všechny životní pochody. Pomocí tzv. „enzymoterapie“, čili dodávání enzymů zvenčí, lze dosáhnout celkového posílení zdraví, normální činnosti nervové soustavy a metabolismu. Na enzymoterapii je založen doplněk stravy Senzycol, který posiluje přirozené mechanismy imunitního systému. Senzycol je vhodný také pro sportovce.

Senzycol posiluje přirozené mechanismy imunitního systému a pomáhá tělu bojovat s infekcemi

Stop vypadávání vlasů i bolesti zad

S postupem let dochází k prvnímu opotřebení kloubů, tělo touží po doplnění kolagenu. Příznaky nedostatku jsou někdy velmi nenápadné – bolesti hlavy, zad a kloubů po námaze, vypadávání vlasů nebo zvýšená lámavost nehtů. Ideálním doplňkem je v takové situaci Colafit. Kolagen v Colafitu je 99,9% čistoty, díky tomu vyživuje a chrání klouby, udržuje vaziva a šlachy v normálním stavu.

Colafit obsahuje 99,9% kolagen, pomáhá při vypadávání vlasů, bolesti zad a kloubů

Masáž uvolní vaše tělo i mysl

Přestaňte alespoň na pár okamžiků spěchat, zastavte se, užijte si příjemné chvilky doma se svou drahou polovičkou. Masážní olej s arnikou má pozitivní účinky na pokožku i celý pohybový aparát, podporuje prokrvení pokožky a navozuje pocit příjemného tepla. Dopřejte si blahodárnou masáž.

Masážní olej s arnikou navozuje pocit příjemného tepla a pomáhá odstranit svalové napětí a ztuhlost

Užijte si koupel na maximum!

Nejlepším způsobem, jak se zbavit podzimních depresí, je prostě vypnout každodenní starosti. Perfektně se vám to povede v přírodní olejové lázni. Silice se uvolňují v teplé lázni a skrz kůži a dýchací cesty pronikají do organismu. Dárková sada olejů do koupele obsahuje 6 různých olejových koupelí a je ideálním dárkem nejen pro vás, ale také pro vaše blízké.

Dárková sada olejů do koupele Kneipp obsahuje 6 různých rostlinných olejových lázní

Orgasmus 100% uvolňuje psychické napětí

Dokážete si představit lepší uvolnění než erotické hry? Ať už k nim přizvete partnera, nebo si je užijete sami se sebou, ideálním doplňkem pro vás bude erotická hračka Mimi od JeJoue. Je malá, výkonná, elegantní a zároveň velmi diskrétní. Mimi je navíc nabíjecí a dokonale vodotěsná, můžete jí tedy vzít s sebou do vany s aroma oleji. Uvolnění pak nemůže být dokonalejší.

Erotická hračka Mimi vám pomůže 100% uvolnit vaše psychické i fyzické napětí, ať už při hře v páru či o samotě

Reklama

Související témata:

Načítám