Hlavní obsah

Jak vám poradí dermatolog ve 20, 30, 40?

Reklama

Zhruba od 20 let začíná naše pleť stárnout. Ubývá v ní kyseliny hyaluronové, kolagenová vlákna ztrácejí svou pružnost a začínají se tvořit vrásky. Naštěstí je tu estetická dermatologie.

Článek

Po dvaceti to začněte brát vážně. V tomto věku byste již měla začít k péči o pleť přistupovat seriózně, protože cokoli, co s ní od této chvíle provedete, se vám v budoucnu vrátí. V dobrém i zlém. Je třeba začít hloubkově hydratovat a zároveň je čas skoncovat s akné a jeho následky. S tím vám pomůže chemický peeling nebo laser Smoothbeam. Mezoterapie a microneedling stáhnou póry a pleť sjednotí, vypnou a oživí.

Hurá, už je vám 30+!

Kolem třicítky se objevují první vrásky, ale vy už zároveň víte, co vaše pleť potřebuje. Pravidelná návštěva kosmetičky by měla být samozřejmostí a je také čas najít si svého dermatologa. Botulotoxin působí proti jemným mimickým vráskám i jako prevence, navíc pomůže s nadměrným pocením. Frakční lasery nebo IPL odstraní pigmentace, žilky, zjemní pleť a sjednotí její tón. Radiofrekvence eMatrix dodá pružnost a vyhladí texturu pokožky.

Radiofrekvence eMatrix stáhne póry a nastartuje tvorbu kolagenu. Pravidelnou péči vaše pleť ocení

Sleva na botulotoxin pro dva

V Asklepionu – Klinice a institutu estetické medicíny mají až do konce listopadu pro každého, kdo s sebou na ošetření vezme kamarádku/kamaráda, 25% slevu na aplikaci botulotoxinu pro vyhlazení mimických vrásek nebo odstranění pocení. Slevu přitom získají oba dva!

Aplikace kyseliny hyaluronové v dermálních výplních vyhladí hluboké vrásky, vytvaruje rty a vypne pokožku

Po čtyřicítce není na co čekat

Hlubší vrásky i povadlá pleť vám zbytečně přidávají roky, a proto je třeba se účinně bránit. Botulotoxin si poradí s vějířky kolem očí, s vráskami na čele i s mračivkou. Výplňové materiály s kyselinou hyaluronovou vyplní hlubší vrásky i kruhy pod očima. Hloubková hydratace a pravidelná vzpruha kolagenu je povinná!

Skoncujte s holením!

Když teď na podzim spojíte vyhlazení vrásek s odstraněním chloupků, můžete v Asklepionu ušetřit ještě víc. Pokud absolvujete do konce listopadu vyhlazení vrásek botulotoxinem a dermálními výplněmi, získáte jako bonus 40 % slevu na odstranění chloupků laserem. Dermatologové Asklepionu za 17 let existence kliniky provedli nejvíce depilací v ČR a umí odstranit jakýkoli typ chloupků.

Intenzivní pulsní světlo Ellipse vás zbaví pigmentací, ale i chloupků. Projasní a omladí vaši pokožku

V padesáti se vám pleť odmění

Pokud jste byla zvyklá o sebe pravidelně pečovat, vaše pleť se vám nyní odměňuje a váš věk vám určitě nikdo nehádá. Hydratujte intenzivně dál pomocí mezoterapie a dodejte pleti omlazující koktejl z vlastní krve (PRP), který skvěle vyhladí i váš krk, dekolt nebo hřbety rukou. Dopřejte si radikální omlazení frakčním CO2 laserem, zbaví vás pigmentací a probudí kolagen. Vraťte mladistvý tvar svým rtům pomocí výplní s kyselinou hyaluronovou.

Sledujte Speciální nabídky kliniky Asklepion a zajistěte si pro sebe slevy na prověřené zákroky.

Reklama

Související témata:

Načítám