Hlavní obsah

Jak ženy dávají najevo svoji touhu? Těchto 10 věcí muži přehlíží

Foto: thinkstock

Předehra k milostnému životu neodmyslitelně patří. Všímejte si i drobných náznaků!Foto: thinkstock

Reklama

Sexy prádlo, přítmí, tichá hudba, líbací útok, zavedení ruky do klína? Takhle „to“ obyčejně začíná! A co když taky ne? Pánové, tohle je 10 věcí, které značí, že ženy mají chuť na sex!

Článek

„Předehra? V příručkách se všechno nevyčte. Každá je jiná, žena i příručka, a zkušenosti jsou nepřenosné,“ říká sexuolog Zlatko Pastor, který tak objasňuje tajemství ženské sexuality. Pánové určitě vědí, že co žena, to jiný projev tužby, nicméně hodně jim toho uniká! Tyto ženy popsaly, co považují za milostné startovací signály! Všímají si toho jejich partneři?

1. Oťukávací sms

„Já i manžel jsme dost časově vytížení. Plánování všeho, včetně sexu, je tedy u nás běžné,“ vypráví osmatřicetiletá Jana s tím, že sex si opravdu poznamenává do kalendáře. A co když na něj dostane chuť mimo „vymezený čas“? „Několikrát jsem se ptala manžela po textové zprávě, co má večer v plánu. Následovaly odpovědi, že chce být s rodinou či musí na jednání. Sem tam si neodpustí i otázku: Co mám cestou koupit? Já ale chtěla, abychom měli sex!“ krčí rameny Jana.

„Pětkrát do týdne jde manželce při stejné otázce o něco jiného! Jak mám poznat, že pro jednou myslí na erotiku? Měla být konkrétnější, a hlavně se hned neurážet, že jsem na to nepřišel,“ má na věc jasný názor Janin manžel Zdeněk.

Foto: thinkstock

Když píšete standardní textovky, čekejte i praktické odpovědi. Jak mají muži poznat, na co ženy zrovna myslí?Foto: thinkstock

2. Hupsnutí do sprchy

„Jdu se umýt, to je základ všeho,“ říká třiatřicetiletá Vilma, která se dle svých slov při milování chce cítit dobře. „Vydrhnu se od hlavy až k patě a oholím chloupky,“ dodává s tím, že je vždycky radši, když je v koupelně sama. „Pak už, upravená a připravená, se můžu pustit do akce!“

„Když tak nad tím přemýšlím, je pravdou, že pokud se Vilma na chvíli zavře v koupelně, a při jejím opuštění krásně voní, tak se nejspíš začne tulit. Ale spolehnout se na to nedá,“ směje se její partner Karel, který prý koupel za sexuální signál zatím příliš nebere.

3. Šperky stranou!

„Muži se nezaobírají nepodstatnými věcmi, nějaké šperky a doplňky jsou jim jedno,“ uvažuje devětadvacetiletá Markéta, která zastává názor, že kdyby si muži svých žen víc všímali, zjistili by, že výraznější cingrlátka jim při milování vadí. „Já si sundávám náramky a náušnice. Pohyb obojího mě při sexu vyloženě ruší, a proto se při první myšlence na muchlování všeho zbavuji,“ dodává Markéta. Co na to její drahá polovička?

„Koukám jako blázen. Nikdy jsem si toho nevšiml! Koho by napadlo, že šperky souvisí se sexem?“ podivuje se nad zjištěním Markétin přítel Petr.

Foto: thinkstock

Šperky mnoho žen odkládá, protože jim při sexu překážejí. Chápou tento signál ale jejich partneři?Foto: thinkstock

4. Projev uznání

„Poplácám ho po zadku, řeknu něco o tom, že hezky voní, nebo že se mi líbí, jakou si dnes vybral košili. Nejsem z těch, které by otevřeně dávaly najevo, že mají chuť na sex,“ přiznává osmadvacetiletá Lenka a dodává: „Chci být taková tajemnější a romantičtější.“ Co na to partner Luboš?

„Bral bych, kdyby Lenka byla trochu průbojnější. Už se mi stalo, že jsem její signály k předehře nerozpoznal dobře a ona mi to za dva dny vyčetla. Stalo se tak v situaci, kdy jsem sex chtěl já a ona byla odtažitá. Pak řekla něco ve smyslu, že já si její touhy tenkrát nevšímal. Copak jsem to tušil?“ ptá se udivený Luboš. A překvapený bude ještě víc! Co dalšího může patřit mezi předehru?

  • 5. Klára (29): „Děti hlídá babička, zlato!“
  • 6. Verča (32): „Když mám chuť na sex, muže popichuji a dobírám si ho."
  • 7. Vendula (38): „Po svíčkové mi ten můj snese modré z nebe. Tak je to asi předehra, co jiného?“
  • 8. Leona (23): „Jsi takový ztuhlý. Chceš namasírovat?“
  • 9. Eliška (27): „Prostě se na něj významně podívám. To musí pochopit každý.“
  • 10. Romana (31): „Sednu si blíž a přitulím se.“

A když se pánové do milostné léčky nechytí? Prý chytrému napověz, hloupého nakopni…

A co za předehru považujete vy?

Reklama

Načítám