Hlavní obsah

Jarní líčení krok za krokem: Natrénujte si tři looky s naší vizážistkou!

Foto: Milada Fišerová

Líčením vás provedeme krok po kroku. Podrobný návod najdete ve fotogaleriiFoto: Milada Fišerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Grafické linky, lehké růžové stíny nebo oranžové rty v kombinaci s prosvětlenýma očima. Chcete si natrénovat nové trendy v líčení? Udělejte si pohodlí a připravte se na lekci s vizážistkou.

Článek

Ani tentokrát vás v tom nenecháme samotné. Každé líčení jsme fotili krok po kroku (postup najdete ve fotogalerii) tak, abyste přesně věděly, jak na to. Které vyzkoušíte jako první?

Mějte to nalinkované

Ovládáte práci s linkami? Vyzkoušejte si nový grafický trend a vyšvihněte se do kategorie pokročilých! Je přitom úplně jedno, jestli jste zvyklé na klasickou tužku, gelové linky, hrot nebo fixu – použít můžete kterýkoli zmiňovaný produkt.

S tvarem samotné linky si klidně pohrajte. Vizážistka Janka Letková se pustila do té dvojité, kterou doplnila o další linii nad vnějším koutkem oka. Spodní linku výrazně zkrátila – začíná zhruba v polovině spodního víčka. Líčení doporučujeme doplnit jednoduše. Na rty a tváře naneste multilíčidlo (stejnou službu vám udělá i krémová tvářenka) a nezapomeňte na úpravu obočí.

Foto: Milada Fišerová

Pokud vám nedělá klasická linka potíže, zkuste její novou grafickou variantu!Foto: Milada Fišerová

Foto: archiv firem

1. lehký make-up Face Fabric, odstín 03, Giorgio Armani, 2. fixační pudr Dermablend, Vichy, 3. multilíčidlo na rty a tváře Pot Rouge, odstín Rose, Bobbi Brown, 4. gelové linky They´re Real!, Benefit, Sephora, 5. řasenka 2000 Calorie, odstín 01 Black, Max FactorFoto: archiv firem

S oranžovým nádechem

Máte slabost pro rtěnky? Na jaře byste si neměly nechat ujít odstín na pomezí červené a oranžové. Pokud chcete vyzkoušet look, který vytvořila vizážistka, prosvětlete oční víčka světlým stínem a vynechejte řasenku. Pakliže se bez ní cítíte jako nahé, sáhněte alespoň po průhledné variantě, které řasy jen lehce zvýrazní. Co uberete na řasách, můžete přidat na obočí. Zvýraznit se dá snadno s pomocí stínu.

Foto: Milada Fišerová

Světlý stín na víčkách, žádná řasenka, a naopak výrazné obočí. I takto můžete doplnit oranžovo-červenou rtěnkuFoto: Milada Fišerová

Foto: archiv firem

1. korektor Airbrush Concealer, odstín 02, Clinique, 2. oční stíny Colorful Eyeshadow, Sephora, 3. tvářenka Defining Blush, odstín 030 Love and Peach, Catrice, 4. set na úpravu obočí Brow This Way, Rimmel, 5. rtěnka Sephora Rouge, odstín Stolen KissFoto: archiv firem

Růžový poprašek na víčkách

Růžová už dávno nepatří jen na rty. Momentálně se nosí především na očních víčkách. Pokud si chcete vyzkoušet líčení, které vidíte na modelce, budete k růžové potřebovat ještě trochu zlaté. Tu vizážistka nanesla do vnitřních koutků oka a stejně tak i pod obočí. S intenzitou to ale nepřehánějte, zlatá slouží převážně pro rozjasnění. Pokud se nebojíte výraznějšího líčení, přidejte i sytou barvu na rty. Vizážistka sáhla po nápadném, růžovo-fialovém lesku.

Foto: Milada Fišerová

Světle růžovou můžete nosit i na víčkách. Vizážistka Janka Letková přidala ještě výrazný leskFoto: Milada Fišerová

Foto: archiv firem

1. fluidní make-up Teint Idéal, Vichy, 2. paletka očních stínů The Instant Attraction Palette, bareMinerals, Sephora, 3. tvářenka Bourjois Blush, odstín 95 Rose de Jaspe, 4. lesk na rty Effet 3D Max Gloss, odstín Prune, Bourjois, 5. řasenka pro citlivé oči Mascara Volume Glamour Ultra Care, odstín Black, BourjoisFoto: archiv firem

Experimentujete s líčením? Které se vám líbí nejvíce? Napište nám!

Reklama

Načítám