Hlavní obsah

Jarní trendy 2019: Pastely i křiklavé barvy v jednom outfitu

Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tmavé barvy uložte pomalu k zimnímu spánku a projasněte svůj jarní šatník pastelovými i výraznými odstíny, které by se měly sejít v jednom outfitu. Světové trendy vyhlásily tuto kombinaci favoritem nadcházející sezony, necháte se zlákat i vy?

Článek

Stojíte–li před rozhodnutím, zda se vám bude do garderoby hodit víc pudrově růžová sukně nebo křiklavě červený top, pořiďte si obojí. Nové úlovky oblečte dohromady a užijte si netradiční barevné spojení.

Sporty chic 

Růžové maxišaty se v létě budou hodit, až půjdete na svatbu kamarádky (zde najdete dalších 24 šatů, které si můžete obléct). Do té doby přes ně přehoďte světlou mikinu, na nohy obujte tenisky a rázem máte stylový outfit do města.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: mikina (Rich & Royal, prodává Van Graaf, 2199 Kč); šaty (Karen Millen, 11 200 Kč); kabelka (Tommy Hilfiger, prodává Van Graaf, 3799 Kč); prsten (Marlù Gioielli, info o ceně v prodejně); náramek (Reserved, 249 Kč); tenisky (Kate Gray, prodává Humanic, 2599 Kč) Foto: Eva Malúšová

Byznys lady

Kanárkově žlutá by mohla být barvou roku 2019. Na přehlídkách i v ulicích ji totiž vídáme častěji než opravdovou letošní královnu – korálovou. Pokud jste rády středem pozornosti, sáhněte po zářivém kostýmu, ve kterém budete nepřehlédnutelné. Jemná košile a elegantní mules boty celý model krásně doplní.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: náušnice (Reserved, 299 Kč); košile (Reserved, 999 Kč); sako (Zara, 2599 Kč); kalhoty (Zara, 1299 Kč); kabelka (French Connection, info o ceně v prodejně); boty (H&M, 1299 Kč) Foto: Eva Malúšová

Módní diva

Pouzdrová sukně (víte, jak ji nosit do práce i na party?) už dávno nepatří jen do výbavy sekretářek a knihovnic. Pudrový odstín jí totiž dodá moderní šmrnc. V podobném kousku neváhejte vyrazit třeba na vysněné rande s vaším princem.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šátek (Reserved, 249 Kč); sluneční brýle (H&M, 249 Kč); top (Zara, 899 Kč); kabelka (Liu Jo, prodává Humanic, 2399 Kč); náramek (Reserved, 299 Kč); sukně (Zara, 1299 Kč); ponožky (Lindex, 109 Kč); boty (Steve Madden, prodává Humanic, 2699 Kč)Foto: Eva Malúšová

Ležérní elegance

Jakmile rtuť na teploměru povyskočí ještě o malinko vzhůru, je na čase pořídit si ty nejpohodlnější a nejuniverzálnější kalhoty. Mezi tři hlavní atributy, které by měly splňovat, patří elegantní vzhled, příjemný materiál a volný, splývavý střih.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: náušnice (Tezyo, 290 Kč); svetr (Tommy Jeans, prodává Van Graaf, 2899 Kč); kalhoty (Esprit, Van Graaf, 1799 Kč); kabelka (Reserved, 899 Kč); boty (H&M, 999 Kč) Foto: Eva Malúšová

Na vysoké noze

Hráškovou barvu si v loňské sezoně oblíbili návrháři Dolce & Gabbana a vymalovali s ní podstatnou část letní kolekce. Nádhernou zelenou ale naštěstí potkáváme v obchodech i letos. Sluší jí kombinace s královskou modří a z tlumenějších tónů především béžová.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šátek ve vlasech (Stradivarius, 199 Kč); šaty (Karen Millen, info o ceně v prodejně); kabát (Zara, 2999 Kč); náhrdelník uvázaný jako náramek (Reserved, 249 Kč); pásek (Reserved, 599 Kč); boty (Tezyo, 2890 Kč)Foto: Eva Malúšová

Náš tým a poděkování

  • Foto - Eva Malúšová
  • Modelka - Lucie Ne. (Pure Model Management)
  • Styling - Šárka Štursová
  • Vizáž - Janka Letková

Za poskytnutí prostor k focení děkujeme Galerii Středočeského kraje (GASK), Barborská 51/51, Kutná Hora.

Líbí se vám barevné oblečení, nebo máte raději kousky v nude odstínech

Související témata:

Načítám