Hlavní obsah

Jaro je tu! Oživte šatník a vsaďte na pestrobarevné kousky

Foto: Indigo Photo Club, Shutterstock.com

Foto: Indigo Photo Club, Shutterstock.com

Reklama

Jaro oficiálně odstartovalo, a protože si ho zatím nemůžete užít plnými doušky, oslavte příchod nového ročního období alespoň pozitivně naladěným šatníkem. Zahalte se do pestrých odstínů a zpříjemněte si den těmi nejstylovějšími kousky.

Článek

Na psychiku člověka mají barvy velký vliv, tak proč si ji s jejich pomocí nevylepšit? Nudné tóny vypusťte ze života a místo nich vsaďte na odvážnější paletu. Ať už je vaším favoritem červená, žlutá, růžová či zelená, poradíme vám, jak je kombinovat!

Nejkrásnější červánky 

Potřebujete-li dodat odvahu nebo snad zvýšit sebevědomí, je pro vás rudá barva tou pravou volbou. Přitahuje pozornost, a pokud ji obléknete na důležité jednání, firemní schůzku či vysněné rande, můžete si být jisté, že zabodujete na plné čáře. Máte s manželem výročí? Oslavte ho v krajkovaných šatech třeba slavnostní večeří doma v obýváku.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. podprsenka Intimissimi, 840 Kč; 2. kabelka Kazar, 2793 Kč; 3. šaty H&M, 1499 Kč; 4. balerínky Caprice (prodává Eobuv), 1599 Kč; 5. náušnice Reserved, 149 KčFoto: Archiv firem

Neonová růž 

Růžová reprezentuje soucit i lásku a je znamením naděje. Dokáže uklidnit mysl a navodit pocit, že všechno bude opět v pořádku. Její neonový odstín rozjasní každý stylistický počin, ale pokud s ní nebudete šetřit, můžete dojem z celého kompletu snadno zkazit. Slaďte ji s černou a máte vyhráno.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. top Mango, 599 Kč; 2. kabelka Massimo Dutti, 3295 Kč; 3. sukně Polo Ralph Lauren (prodává Zalando), 4590 Kč; 4. balerínky Answear, 599 Kč; 5. náušnice Zara, 449 KčFoto: Archiv firem

Sluneční záře 

Zábavná žlutá vám zajistí příval energie a ta se dnes hodí opravdu všem. Díky zářivému kompletu dáte únavě sbohem jednou provždy. Co takhle vyvenčit pejska v pohodlném sportovním modelu nebo se v něm protáhnout u videa s jógou na doma?

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. set dvou tílek Rainbow (prodává Bonprix), 218 Kč; 2. tenisky Kate Gray (prodává Humanic), 1599 Kč; 3. kalhoty Gate, 278 Kč; 4. batoh Hunter (prodává About You), 1849 Kč; 5. kšilt Berhska, 299 Kč Foto: Archiv firem

Zeleň v šatníku 

Podporuje kreativní myšlení, je barvou přírody, zdraví i harmonie a jakmile ji obléknete, určitě se zazelená na lepší časy. Skvěle funguje v kombinaci s bílou, žlutou či oranžovou a do jarního šatníku bez debat patří. Jste-li zastánkyní extravagance, nezapomeňte ani na stylové ponožky.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. tričko Gate, 138 Kč; 2. lodičky Buffalo (prodává Zalando), 1680 Kč; 3. šortky Zara, 699 Kč; 4. ponožky Happy Socks (prodává Urbanlux), 279 Kč; 5. kabelka Tamaris (prodává About You), 1829 Kč Foto: Archiv firem

Reklama

Načítám