Hlavní obsah

Ponožky opět v hlavní roli? Naučte se je nosit s vtipem!

Foto: Happy Socks

Foto: Happy Socks

Reklama

Extravagantní street styl není pro slabé povahy a ne každý mu přijde na chuť. Ženy, které jsou rády středem pozornosti, však této módě s radostí propadnou. Patříte–li mezi ně, připravte se na barevné kombinace s vtipnými ponožkami v hlavní roli.

Článek

Nejen kalendář, ale i samotná příroda vysílají signály, že jaro už je opravdu za rohem. Vyjděte vstříc slunečným dnům a přivítejte novou sezonu veselým outfitem. Pokud se nechcete ztratit v davu, doplňte model o trendy fusekle a klidně je oblékněte do sandálů s platformou! Jak na to, abyste nezpůsobily infarkt módním znalcům?

V zeleno-žluté 

Vykukující ponožky musejí vždy působit jako záměr, ne omyl. Měly by být samozřejmě v top stavu a ladit s oblečením. Podobné výstřelky pasují spíše k volnočasovému šatníku, kariéru v bankovnictví s nimi pravděpodobně neuděláte. To ale neznamená, že o víkendu nemůžete zahodit povinný dress code a ztratit se v záplavě pestrobarevných variací, co říkáte?

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. ledvinka Levi’s, 749 Kč; 2. ponožky Happy Socks (prodává Urbanlux), 299 Kč; 3. sukně Levi’s, 2199 Kč; 4. tenisky Calvin Klein (prodává Eobuv), 1994 Kč; 5. mikina Closed (prodává Zalando), 3340 KčFoto: Archiv firem

V béžovo-červené 

Malý detail dokáže změnit celý komplet. Důkazem jsou originální ponožky s obrázky jahod i skleniček šampaňského. Oživí nudné šaty a spolu s otevřenými botami na platformě vám dodají pořádnou dávku šmrncu. Ano, i fusekle v sandálech mohou působit stylově. Stále v módě trochu tápete? Pak raději přenechte výstřední duo jiným odvážlivcům. Ne vždy je tato kombinace trefou do černého.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabelka Vigneron (prodává Humanic), 2699 Kč; 2. ponožky Dedoles, 125 Kč; 3. svetrové šaty H&M, 999 Kč; 4. boty Gabor (prodává Eobuv), 2681 Kč; 5. pásek Dogmount, 998 KčFoto: Archiv firem

Jako superhrdinka 

Vášnivé milovnice superhrdinů by si neměly nechat ujít marvelovskou bundu ani ponožky s komiksovou tematikou. Skvěle vyniknou v nízkých teniskách a s džínami v délce nad kotníky. Jestliže žádné takové zatím ve skříni nemáte, postačí, když decentně ohrnete nohavice u oblíbených kalhot.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. bunda Marvel x About You (prodává About You), 1629 Kč; 2. ponožky CoolSocks, 179 Kč; 3. džíny Zara, 799 Kč; 4. tenisky Converse, 2190 Kč; 5. body Gate, 168 KčFoto: Archiv firem

V mentolové 

Mentolový odstín si zaslouží velkou pozornost. Připomíná předzvěst jara, nabudí vás potřebnou energií a na oblečení vypadá zkrátka božsky. Zařaďte tuto barvu i do své garderoby a spárujte ji třeba s červenou! Puntíkaté ponožky nechte jemně vyčnívat ze světlých džín a trendy outfit je na světě.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. bunda Gate, 698 Kč; 2. ponožky Happy Socks (prodává Urbanlux), 279 Kč; 3. džíny Stradivarius, 699 Kč; 4. tenisky Reserved, 999 Kč; 5. tričko Guess (prodává Different), 990 KčFoto: Archiv firem

Na barevných ponožkách ulítává i violoncellistka a modelka Terezie Kovalová (30). Jak jí sluší? A když se vám fusky okoukají, vyrobte z nich levné eko hračky nebo rukavice bez prstů.

Reklama

Načítám