Hlavní obsah

Je čas dát staré lince sbohem! Kdo vyhrál novou kuchyň za 100 tisíc?

Foto: archiv firmy

Maminka Lenka je momentálně na mateřské s ročním Jáchymem. S manželem Janem mají ještě tříletého Ondřeje. Právě s ohledem na bezpečí malých dětí chtěli stávající kuchyň zrekonstruovatFoto: archiv firmy

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když Urbančíkovi z Havířova posílali do soutěže fotku své kuchyně, vůbec nedoufali, že by ji opravdu mohli vyměnit za novou. Ale vaše hlasy rozhodly, že právě oni si zaslouží vařit v novém!

Článek

Díky soutěži o novou kuchyňskou linku v hodnotě 100 tisíc korun jsme měli možnost nahlédnout do mnoha domácností, které by si výhru jistě zasloužily. Pět vybraných finalistů jste pak s námi mohli navštívit a podrobně zjistit stav jejich kuchyní, jejich zvyklosti i představy o tom, jak by měla vypadat případná přestavba.

Návrháři z Oresi, partnera naší soutěže, po návštěvě přímo na místě vytvořilipro každého z finalistů projekt na míru, se kterým soutěžící vstoupili do závěrečného klání, ve kterém šlo hlavně o vaše hlasy. Právě ty určily vítěze – mladou rodinu Urbančíkovu z Havířova. Jejich medailonek si můžete připomenout v článku Další proměna kuchyně: Mladá rodina myslí hlavně na bezpečí dětí.

Co rozhodlo právě pro čtyřčlennou rodinu? Možná to byl fakt, že stará kuchyň už rodině nevyhovuje a stejně by se museli pustit do její rekonstrukce. Možná vám byla sympatická snaha rodičů udělat i kuchyň bezpečnějším místem pro své dvě malé děti. Ať rozhodlo cokoli, byli to právě Urbančikovi, kterým jsme mohli zavolat skvělou zprávu, že budou mít novou linku!

Foto: archiv firmy

Stávající zařízení kuchyně již potřebám rodiny nevyhovuje. Především otevřené police jsou nepraktické, ale i nebezpečné pro synyFoto: archiv firmy

Foto: archiv firmy

Stará kuchyňská linka už to má spočtené, díky naší soutěži ji brzy nahradí zcela nová, krásnější, ale i bezpečnějšíFoto: archiv firmy

A jaká byla reakce Urbančíkových, když jsme jim sdělili, že kuchyň za sto tisíc je jejich? „Naprosto jsme to nečekali. Musím přiznat, že jsem dojatá, i slza ukápla. Moc děkujeme, opravdu moc. Hrozně se na novou kuchyň těšíme, hned naplánujeme schůzku s návrháři,“ řekla nám maminka Lenka.

A co výherce teď čeká?

„Termín dovezení a finalizace nové kuchyně přizpůsobíme vždy a naprosto zákazníkovi a jeho konkrétní situaci. Zvláště u kuchyní, které jsou určeny do prostor, v nichž probíhá nebo bude probíhat rekonstrukce, počítáme klidně i s ročním odkladem. Také v případě vítězné rodiny se naši odborníci budou průběžně zajímat o stav rekonstrukce, abychom měli jistotu, že kuchyň dodáme správně a budeme ji moci dokonale uvést do komfortního stavu pro uživatele,“ říká Dušan Všelicha, ředitel marketingu Oresi.

Foto: archiv firmy

Urbančíkovi dlouho neveřili, že v naší soutěži opravdu vyhráli kuchyň za sto tisíc. Zcela je přesvědčilo až předání poukazu od zástupců partnera soutěžeFoto: archiv firmy

Jaká bude nová kuchyňská linka?

Takhle bude za pár týdnů vypadat nová kuchyňská linka v bytě Urbančíkových. Rodina si přála bílou barvu, ale návrháři je přesvědčili, aby ji oživili ještě žlutým akcentem, což nakonec uvítali.

Foto: archiv firmy

Návrh pro Urbančíkovy je důkazem, že barevný akcent bílé kuchyni dodá ten patřičný šmrnc. Návrh počítá s využitím modulové řady Livanza ErukaFoto: archiv firmy

Mladé rodině gratulujeme a vám děkujeme za hlasy!

Reklama

Načítám