Hlavní obsah

Je nevěrný? Odhalí ho televize!

Foto: shutterstock.com

Máte podezření, že vám zahýbá?Foto: shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte podezření, že vám manžel tajně chodí za nějakou mladší křepelkou? Nebo že ho chytla druhá (či třetí) míza, potřebuje si potvrdit svou biologickou úlohu rozsévače, a tak vám bokem zanáší? Podváděné Američanky už našly metlu na své nezvedené partnery – reality show Cheaters.

Článek

Na amerických televizních stanicích The CW Plus a G4TV letos běží již desátá série reality show o nevěře s názvem Cheaters, která se do statisíce kilometrů vzdálených Čech zatím nedostala. (To nejspíš proto, že v Čechách nevěra neexistuje, že…) Schéma každého dílu je jednoduché: zhrzený partner podezírá svou drahou polovičku z nevěry. Proto zavolá televizní štáb a moderátora Joeyho Gracea , který nasadí na podezřelého záletníka vyškolený tým detektivů. A ten slídí, dokud na něco nepřijde.

Když se nevěra potvrdí…

Pořad je stavěn na přímé konfrontaci podváděné a podvádějícího. Cílem televizního štábu je zachytit nezvedence přímo při činu. Když se tedy schyluje k onomu „činu“, je na místo přivolán moderátor i partner. A pak to jde ráz na ráz: většinou jsou na scéně cudně zakrývané pohlavní orgány a následuje buď bezhlavý útěk, nebo ohnivá hádka. Slzy, zklamání a rozchod?

Ovšem podobný scénář samozřejmě přijde i v okamžiku, kdy se nevěra nepotvrdí. Televizní štáb totiž oznámí podezřelému zanášeči, že byl sledován, neboť jeho partnerka měla pocit, že jí na hlavě začínají rašit parohy. A takové podezření se dotyčnému nemusí zrovna dvakrát líbit.

Foto: wvculture.org

Nasadily byste na něj detektiva?Foto: wvculture.org

S cizí ženou v cizím pokoji

Za deset let vysílání reality show zažila stovky šílených akcí, tady je jen výběr některých z nich:

V jedné z epizod byl moderátor pobodán, když nachytal naštvaného manžela inflagranti na lodi.

V dalším díle zase podezíral chlapec svou dívku, že ho tajně podvádí. Podezření se ukázalo být na místě – a co víc, dívka si užívala se svým vlastním bratrancem!

Na internetu je k vidění i díl, kdy žena nachytá manžela při sexu v autě, kde si užívá se svou bývalou chotí. Přistižený muž vyběhl z auta bez spodního prádla a zamířil do blízké prádelny, kde se zběsile snažil sehnat v naplněných pračkách nějaký ten módní kousek, který by mu zakryl „nádobíčko“.

Asi nás v americkém pořadu nepřekvapíani další šílený případ. Těhotná dívka podezírala svého přítele – když mělo dojít na lámání chleba – nevydržela to a začala rodit za přítomnosti kamer. Pár se po narození dítěte usmířil.

Fiasko na Slovensku

I střední Evropa zaznamenala snahu přivézt tuto reality show do našich končin. Slovenská televize JOJ odvysílala 3 pořady s názvem Nevěra po slovensky, kde moderátor Libor Bouček odhaloval hned několik záletů. Jak se později ukázalo, většina příběhů byla smyšlená a navíc nahraná nevěrohodnými herci.

A co vy? Dokázaly byste svého partnera znemožnit za přítomnosti kamer a pomstít se mu za případnou nevěru? Nebo si myslíte, že něco takého si musí každý vyřešit sám – doma a za zavřenými dveřmi? Sledovaly byste podobnou reality show v české podobě? Zapojte se do diskuze pod článkem!

Související témata:

Načítám