Hlavní obsah

Dokonalá televize do dětského pokoje

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už nemusíte volit mezi ultratenkým LED televizorem a televizorem se zabudovaným DVD přehrávačem. Multifunkční LED televizor Hyundai může i přes zabudovaný DVD přehrávač a USB vstup hrdě nosit označení „supertenký. Zvládne přehrávat snad úplně všechno, a dokonce i nahrávat.

Článek

Samozřejmostí je tuner pro příjem pozemního digitálního vysílání DVB-T a programový průvodce EPG (televizní program), který pracuje ve dvou režimech, a má navíc i možnost filtrování pořadů s možností vytvořit si seznam oblíbených kanálů. Základní ovládání najdete na boku, kde je mimo jiné i konektor pro sluchátka. DVD přehrávač si poradí s muzikou v MP3, fotografiemi v JPEG a videi v AVI, XviD, DivX a MKV. Pochopitelně vedle běžných CD a filmových DVD. „ Multimedialitu“ ovšem neobstarává pouze mechanika DVD. Tytéž audio a video formáty můžete přehrávat i pomocí USB vstupu. Nechybí ani VGA vstup pro připojení počítače nebo třeba notebooku.

Multifunkční televize Hyundai LLH 26924 DVD, co umí přehrávat i nahrávat

Ale co je na tomto multifunkčním televizoru snad nejzajímavější, je nová technologie PVR Ready. Zapomeňte na video či DVD rekordér, teď už můžete nahrávat digitální pořady přímo na flash disk přes svůj LED televizor Hyundai. Unikátní technologie PVR Ready umožňuje nahrávat digitální vysílání z televize přímo na flash disk nebo externí HDD stisknutím jediného tlačítka.

Multifunkční LED televizory Hyundai navíc splňují standardy úspornosti LED TV. Oproti standardním LCD přichází LED televizor Hyundai s 50% úsporou, což znamená spotřebu během provozu pouhopouhých 25 W! A menším úhlopříčkám nechybí možnost připojení a nabíjení z 12V automobilové zásuvky.

Vybírat můžete z úhlopříček ve velikosti 48 cm, 56 cm nebo 66 cm.

Multifunkční televize se zabudovaným DVD přehrávačem, komfortním USB vstupem, technologií PVR Ready, ekonomickou spotřebou i ultratenkými rozměry bude dobrým společníkem nejen v dětských pokojích, ložnicích, ale také si jej můžete odvézt třeba na dovolenou nebo na víkend na chalupu.

Více informací najdete na www.hyundai-electronics.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám