Hlavní obsah

Jsi kosmetička, kadeřnice? Nabídni víc!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konkurence je velká a obstát na pracovním trhu je čím dál těžší. Rozšiřte si svou kvalifikaci o vizážistické služby a zvyšte svou šanci na úspěch. Právě nyní pro čtenářky ProŽeny.cz za exkluzivní cenu!

Článek

Základem úspěchu je výběr kvalitní školy make-upu. Surface – profesionální škola líčení působí na českém trhu 10 let a za tuto dobu se stala přední školou make-upu v České republice.

Ti nejlepší vizážisté a lektoři jsou připraveni vám předat své know-how a optimální počet studentů na kurzu zaručuje dostatečně individuální přístup lektora.

Škola svým absolventům nabízí i následnou úzkou spolupráci a pomoc při odstartování jejich kariéry. Mají příležitost se účastnit módních přehlídek, líčí módní editorialy například pro portál ProŽeny.cz a další.

Profesionální škola líčení Surface sídlí v samém srdci pražských Vinohrad

Vyberte ten správný rekvalifikační kurz

Jste-li kadeřnice či kosmetička, nejvhodnější cestou, jak můžete začít, je přihlásit se do jednoho z rekvalifikačních kurzů pro začátečníky. Ideální volbou je 10denní Beauty Make-up Kurz. Jako i další rekvalifikační kurzy pro začátečníky je akreditován MŠMT a po úspěšném zakončení kurzu si odnesete Certifikát Make-up Artist a Osvědčení o Rekvalifikaci v oboru Vizážistika a barvové poradenství.

Součástí Beauty Make-up Kurzu je i lekce svatebního líčení

Co se naučíte?

Beauty Make-up Kurz spojuje základy profesionálního líčení s pokročilými technikami.

Teoreticky i prakticky se naučíte perfektně aplikovat make-up, nalíčit oči a rty. Vyzkoušíte si různé styly líčení, stejně tak i různé techniky a postupy. Proniknete do tajemství kamufláží, korekcí a dokonalého stínování obličeje. Absolvujete lekci Photo make-upu a Svatebního líčení. Jeden celý den je také věnován tvorbě vašeho fotografického portfolia. Jste tak kompletně připravena na úspěšný start do světa make-upu.

Výhodou absolvování rekvalifikačního make-up kurzu Beauty je i fakt, že pokud jste evidována na Úřadu práce jako uchazeč o zaměstnání, lze zažádat o jeho proplacení.

Vytvoření fotografického portfolia je jednou z nejdůležitějších věcí pro vaši kariéru

Využijte aktuální akce!

Exkluzivně pro čtenářky portálu ProŽeny.cz je nyní připravena akční sleva! Přihlaste se na stránkách školy www.surfacemakeup.cz na Beauty Make-up Kurz v termínu 15.–26. 2. 2016, vložte kód PROZENY15 a získejte na tento kurz jedinečnou slevu 15 %!

Mezi lektory rekvalifikačního kurzu Beauty patří i přední česká vizážistka Lucia Gibodová

Kompletní nabídku make-up kurzů naleznete na www.surfacemakeup.cz.

Související témata:

Načítám