Hlavní obsah

Jste na tvrďáky? Prohlédněte si slavné boxery!

Foto: Profimedia

Ondřej Pála je nejen úspěšný český boxer, ale taky sexy chlapFoto: Profimedia

Reklama

Líbí se vám opravdoví chlapi? Žádné pěstěné květinky, ale pořádní drsňáci? Tak si užijte pohled na šest slavných boxerů, kteří umí dostat do varu nejen soupeře, ale i své fanynky.

Článek

Zapomeňte na vystajlované krasavce, tohle jsou chlapi se vším všudy. S vypracovanými těly, silnými pažemi a odvahou. Jsou to slavní boxeři, kteří nemají problém rány rozdávat, ale i přijímat. Jsou silní, ale také zatraceně sexy.

Amir Khan

Britský boxer s pakistánskými kořeny Amir Khan (29) je pokládán za jednoho z největších talentů současnosti. V roce 2004 ještě jako sedmnáctiletý amatér přivezl z olympiády stříbrnou medaili. První profesionální titul získal ve dvaadvaceti letech, čímž se stal nejmladším britským šampionem v historii. V roce 2013 se oženil a s manželkou má malou dcerku.

Foto: Profimedia

Amir Khan je britský boxer s pakistánskými kořeny, kterým vděčí za svůj uhrančivý pohledFoto: Profimedia

Timothy Bradley

Americký boxer Timothy Bradley (32) se v ringu proslavil především svou mrštností a rychlostí. Komentátoři mu dokonce přezdívají Desert Storm, tedy pouštní bouře. Na svém kontě má nespočet významných vítězství, například v listopadu dokázal v devátém kole knokautovat Brandona Ríose, čímž obhájil titul WBO. I on je ženatý a s manželkou má tři krásné děti.

Foto: Profimedia

Timothy Bradley je spořádaným otcem tří dětí, ale v ringu se mění v nespoutané zvířeFoto: Profimedia

Vladimir Kličko

Ukrajinský boxer Vladimir Kličko (39) je taková boxerská celebrita. V roce 1996 přivezl z olympijských her v Atlantě zlato, a to v nejvyšší váhové kategorii nad 91 kilogramů. Je také několikanásobným profesionálním mistrem světa. Boxuje i jeho bratr Vitalij (44), ovšem proti sobě se v ringu nikdy nepostavili. Slíbili to totiž své mamince.

Vladimir žije s herečkou Hayden Panettiere (26), s níž má malou dcerku. Když se podíváte na fotky, kde ji chová, nejspíš vás napadne přezdívka „něžný obr“.

Foto: Profimedia

Vladimir Kličko je boxerská legenda, víc není třeba říkatFoto: Profimedia

Bernard Hopkins

Americký boxer Bernard Hopkins (50) by se ve světě boxu dal už pokládat za seniora, v jeho případě to ale na důchod rozhodně nevypadá. Sice se už v šestačtyřiceti letech stal nejstarším profesionálním mistrem světa, čímž překonal 17 let starý rekord. Aby toho ale nebylo málo, překonal ho i v roce 2013 a pak ještě jednou v roce 2014, když titul opět získal.

Bez nadsázky lze říct, že box mu zachránil život. Už ve třinácti letech totiž Bernard Hopkins přepadával a okrádal lidi na ulici, v sedmnácti letech byl pak za devět trestných činů odsouzen k 18 letům ve vězení. Odseděl si jich ale nakonec pět a v roce 1988 byl propuštěn. Právě ve vězení ale kouzlo ringu objevil a už se ho nevzdal. V roce 1993 se také oženil a s manželkou má jednu dceru.

Foto: Profimedia

Nebýt boxu, nejspíš by Bernard Hopkins strávil život za mřížemiFoto: Profimedia

Ondřej Pála

Aby to bylo fér, měli bychom zmínit také nějakého českého zástupce drsných chlapíků. Po zásluze jím je Ondřej Pála (31), nejlepší český profesionální boxer v těžké váze. Zkoušel to i s judem, thaiboxem a jiu-jitsu, ale nakonec zvítězil právě box. Kromě něj má Ondřej rád rybaření, rychlá auta a snowboard.

Foto: Profimedia

Kromě boxu se Ondřej Pála věnuje třeba i rybařeníFoto: Profimedia

Keith Thurman

Americký boxer Keith Thurman (27) je mimo ring přemýšlivý muž, který hltá knihy s filozofickým obsahem a ve volných chvílích se věnuje svým dvěma čivavám. Jakmile ale zazní gong, na povrch se dostává jeho druhá stránka.

Je razantní, má tvrdou ránu, a i proto většinu svých vítězství dosáhl knokautováním soupeře. Jeho přezdívka je „One Time“ tedy v překladu něco jako Jediný okamžik či Pravá chvíle. Keith Thurman jednoduše umí zasadit soupeři ránu ve správný moment a s takovou razancí, že ho pošle okamžitě k zemi.

Foto: Profimedia

Jako by měl Keith Thurman dvě osobnosti. V civilu čte filozofické knihy, v ringu rozdává tvrdé rányFoto: Profimedia

Tak co, líbí se vám tihle drsňáci?

Reklama

Související témata:

Načítám