Hlavní obsah

Karen Marley spí pouze se ženáči: Prý si je jen půjčuje!

Foto: isifa

Dokonalá milenka muže nekrade, jen si je půjčuje. Alespoň to tvrdí Britka, která spí jen se ženatými muži (ilustrační foto)Foto: isifa

Reklama

Nehledá dlouhodobý vztah, netouží po romantické lásce, naopak si zakládá na své svobodě. I proto spí Britka Karen Marley (45) zásadně jen s ženatými muži! Rozhodně prý ale nemá v úmyslu ženám krást manžely a dětem otce, chce je vždy jen na chvíli. Za posledních šest let si takto stihla „půjčit“ padesát ženáčů!

Článek

Britka Karen Marley (45), jejíž příběh zveřejnil deník Daily Mail, má jasný životní názor. Přestože sama byla vdaná a ví, jaké to je mít obavy z toho, aby vás manžel nepodvedl, randí zásadně jen se ženatými muži. „Jsem rozvedená jedenáct let a vím, že manželský život není nic pro mě. Zároveň ale mají ženatí muži přesně ty kvality, které od svých milenců vyžaduji,“ říká Karen Marley.

Ženáči to s ženami umí

Zadaní pánové jsou podle ní od svých manželek už jaksi vytrénovaní. „Vědí, jak se chovat k dámě. A navíc jsou i lepší v posteli,“ tvrdí Karen Marley.

Naopak muži, kteří jsou třeba i ve svých čtyřiceti letech svobodní, jsou podle ní jako milenci naprosto nepoužitelní. „S jedním takovým jsem byla na schůzce a on olizoval talíř. Ženatý muž by tohle nikdy neudělal, protože jeho manželka by mu urazila hlavu,“ vysvětluje Karen Marley, která ale od svých milenců nevyžaduje nic víc než pár příjemně strávených společných chvil.

Muže nekradu, jen si je půjčuji

Nepotřebuje jejich peníze, ani čas, který by měli trávit s rodinou. V podstatě by se dalo říci, že je jakýmsi prototypem dokonalé milenky. „Vlastně by měly být manželky mých milenců vděčné, že si jejich partner vybral zrovna mě. Já po nich nikdy nebudu chtít, aby kvůli mně opustili rodinu, protože kdybych to udělala, každá naše hádka či výměna názorů by končila větou ,víš, čeho všeho jsem se kvůli tobě vzdal?', a toho tedy nechci být nikdy součástí,“ popisuje Karen Marley.

Podle ní je základem úspěchu mimomanželského vztahu dodržování pravidel. „Já nebudu svému milenci telefonovat v noci nebo o víkendu, protože to je čas, kdy má být se svou rodinou. Stejně tak po něm nikdy nebudu chtít, aby se mnou strávil Vánoce, Velikonoce nebo svatého Valentýna,“ upřesňuje Karen.

Karen si své milence prostě jen tak půjčuje. „Proto když o mně jeden z mých milenců řekl své ženě a mně oznámil, že jeho manželství skončilo, rozešla jsem se s ním,“ říká Karen Marley.

Tip redakce: Pravda ale je, že nevěra do vztahu nepatří. Je to peklo pro oba a o tom, jak se cítí nevěrný muž, se dočtete zde.

Sex mimo manželskou postel je v módě

Karen má svůj profil na britské seznamce Illicit Encounters (nezákonné setkávání), kde jsou k mání jen ženatí muži, kteří se rozhodli mít poměr. Za možnost najít si tam milenku platí 134 liber (asi 4154 korun) měsíčně, dámy se mohou registrovat zdarma. A i přesto, že svět trápí ekonomická krize, seznamky tohoto druhu prý skvěle prosperují. Jen Illicit Encounters má za poslední dva měsíce sedmadvacet tisíc nových členů.

Podle odborníků je to tím, že narůstá počet nefungujících manželských párů, které si ale nemohou rozvod dovolit. „Hodně párů je nyní uvězněno v nešťastných manželstvích. Nejde jen o právní poplatky za rozvod, ale o to, že například nemohou či nechtějí prodávat dům, když trh s nemovitostmi stagnuje. Najít si milenku tak není v těchto případech ani tak romantické, jako spíš praktické rozhodnutí,“ potvrzuje mluvčí seznamky Illicit Encounters Rosie Freeman-Jones.

I proto nemá Karen Marley žádné výčitky. „Muži, s nimiž spím, se rozhodli mít poměr ještě dřív, než potkali mě. Já nejsem důvodem jejich manželských problémů,“ dodává Karen.

Tip redakce:Rozvod bývá leckdy nejslušnějším způsobem, jak se k nefungujícímu manželství postavit. Chce to jen dodržet Pravidla chytrého rozchodu a nenechat se okrást!.

Co si o tom myslíte? Je sex se ženatými muži dobrý nápad?

Reklama

Související témata:

Načítám