Hlavní obsah

Červen podle tarotů: Co čeká vaše znamení?

Foto: Thinkstock

Poodkryjte již nyní, jaký bude váš červen. Tarotové karty vám to prozradí!Foto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že je červen měsíc plánování prázdnin a dovolených, dokončování všeho možného v práci i doma, abyste si léto užili, jak se patří, to víte. Ale co vás jinak v červnu čeká? To vám prozradíme.

Článek

V červnu je oslabené tenké střevo, tím dochází k nedostatečnému vstřebávání potřebných minerálů a vitaminů. To vede ke svalovým křečím, bolestem bederní páteře, sklonu vše neúměrně analyzovat a přílišné sebekritičnosti. Doplňujte si hořčík, jak to jen jde, hraje klíčovou roli ve vašem metabolismu a tvorbě energie.

V pátek bude 13. a úplněk pod vlivem Střelce. Ale vy již víte, jak úplněk využít pro svoje zdraví. A pokud dojde ten den k úrazu? Bude to spíše vlivem Střelce než pověstným datem.

Beran (21. 3.–20. 4.) Princ pohárů – Mág – 3 holí

Zdá se, že máte v životě, ale hlavně v oblasti sexuálních potřeb tajná přání. Pokud to tak je, uvědomte si je, pojmenujte a po malých krůčcích si je začněte plnit. V průběhu zjistíte a naučíte se, že i v ovládnutí žádostivosti je síla. Budete ji umět nasměrovat a využít i jinde. Zachováte si tak rovnováhu pudů, těla a mysli a bude se vám dařit doslova ve všem, na co sáhnete. Před vámi je nejen krásné období, ale pro mnohé i šťastné obraty v životě.

Býk (21. 4.–21. 5.) Císař – Princezna pentaklů – Měsíc

Celý měsíc budete vyvažovat dva póly, a to svoji citlivost až přecitlivělost a obhájení a rozšíření si všeho materiálního. Vnímáte správně, že to, co si nyní neobhájíte, o to byste mohli v budoucnu přijít. Hlídejte si chování. Vládněte druhým spravedlivě a kontrolujte je s citem. U sebe se jasně ohraďte, kdyby někdo kontroloval moc vás. Nedovolte to. Ale vše s tolerancí a jemně, mrzela by vás reakce. Poslouchejte svůj instinkt a řiďte se jím.

Foto: Thinkstock

Lidem narozeným ve Vahách by se mělo velmi dařit v práciFoto: Thinkstock

Blíženec (22. 5.–21. 6.) Císařovna – 7 pohárů – 5 pentaklů

Využijte všechny příležitosti, které se vám nabízejí. Cokoli začnete, úspěšně dokončíte. Získáte vše, co se vám nabízí, máte vnitřní sílu, na kterou se můžete spolehnout. Úspěch si můžete pokazit jen chamtivostí, překotným jednáním, stavěním si vzdušných zámků. Postupujte prakticky, spěchejte pomalu. V lásce vás čekají nádherné dny, zamilovanost. Trochu jste zanedbali svoje tělo a zevnějšek, napravte to, platí raději více než méně.

Rak (22. 6.–22. 7.) 3 pentaklů – Vůz – Eso pentaklů

Ve vztazích očekávejte překonání krizí, obnovení stability, v zaměstnání je možné povýšení. Mnozí se budou přesouvat s bydlením nebo prací. Půjde o šťastné změny. Týká se to jak materiální oblasti, tak citové. Na tu nezapomínejte, máte tu varování, váš partner nebo rodina by mohli z vašeho zanedbávání vyvozovat důsledky. Dávejte najevo svoje city, mluvte o svých představách, sdílejte je. Dívejte se ke hvězdám, stůjte nohama na zemi.

Lev (23. 7.–22. 8.) 9 pentaklů – 7 pohárů – Svět

Budete hodně zažívat, myšlenky si srovnejte o samotě a v okruhu nejbližších. V materiální oblasti vás neohrožuje nic, ale pozor na nervy, máte je přepjaté. V obchodech nemůžete šlápnout vedle, vychutnávejte si úspěch, bude dlouhodobý, uchovejte si střízlivý postup i nadále. V lásce rozeznejte, zda znechucení ze vztahu není spíše vaše nepřekonaná bolest z jiného vztahu v minulosti. Je načase minulost uzavřít. Obecně vše, co vás už dlouho trápí, ukončete.

Foto: Thinkstock

Vyčerpanost a pocity marnosti budou prožívat Panny. Kontakt s lidmi je ale pomůže zmírnitFoto: Thinkstock

Panna (23. 8.–22. 9.) 2 pohárů – Spravedlnost – 7 mečů

Budete vyčerpaní, s pocitem marnosti a negativních očekávání. Jsou kolem vás lidé, co to s vámi nemyslí dobře, proto ten pocit. Zvažujte pečlivě každou nabídku, než na ni kývnete, zpozorněte u nabídek se sladkými slovy. Žádná marnost netrvá věčně a vězte, že spravedlnosti bude učiněno zadost. Běžte mezi lidi, na nezadané čeká krásná láska. V létě byste měli najít partnera pro život. Zadaní, přestaňte se mračit, a partner vám snese, jak se říká, modré z nebe.

Váhy (23. 9.–23. 10.) 9 pohárů – Eso pohárů – 4 holí

V zaměstnání vás čeká uznání, naplnění, finanční odměny. Ve vztazích velká láska, vše jen pokvete. Jakákoli válečná sekera má šanci na to, aby byla zakopána. Dbejte o pokojnou mysl, harmonické pracovní ovzduší a naplno si užívejte otevřeně lásky ve všech podobách. Váš úspěch je zasloužený a bude pokračovat. Jen si nepleťte diplomacii s povrchní zdvořilostí, bránili byste uzavření starých ran a napětí a novým začátkům v rozvoji kariéry.

Štír (24. 10.–22. 11.) Smrt – 4 pohárů – Svět

Okolnosti nebo vlastní rozhodnutí vás donutí cosi ukončit. Bude se to týkat hlavně oblasti vztahů a lásky. I tak si udělejte seznam všeho, co byste měli vyřídit, uvidíte, čím začít. Mnozí najdou novou lásku nebo nějakou příležitost, ale nebudou si umět vybrat. To se po „smrti“, kdy si člověk probírá, co se stalo a jak dál, stává. Ctitelů bude přehršel, v rozhodování vám pomůže, jestli máte podobné zájmy. V partnerství to bude jak na houpačce, pohádáte se, a pak se budete vášnivě usmiřovat.

Střelec (23. 11.–21. 12.) 8 mečů – 4 pentaklů – 3 pohárů

Přestaňte se bát, stále se kontrolovat a váhat. Je to ze strachu, že se špatně rozhodnete. Jde o oblast peněz nebo o množství práce. O peníze nepřijdete, nezchudnete. Nechte věcem volný průběh, přestaňte rozmotávat pomyslné klubko, jen ho ještě víc zamotáváte. Nebojte se radikálního rozhodnutí, jasného projevu ano–ne, nastal ideální čas. Řiďte se svými pocity, následujte je, máte na to právo a vedou vás správně. V lásce vám vše kvete, užívejte, seznamujte se.

Foto: Thinkstock

Štěstí v lásce by měli mít všichni StřelciFoto: Thinkstock

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) 6 mečů – Velekněžka – 9 holí

Mnohé čekají změny, stěhování, nezvyklé kroky. Někdy přijde tréma, strach, zoufalství, nedůvěra ve svoje schopnosti. Většina těžkostí ohledně toho, co bude, je tu jen k odhalení skutečné síly, která je ve vás. Ta poroste s velikostí úkolu, který vás čeká. Půjde o nečekané velké nabídky. Soukromé nebo pracovní. Dokážete to, je tu úspěch a přítel, co nikdy nezradí. Možná ho znáte nebo se objeví v pravou chvíli. Nevyhýbejte se příjemnému povídání si ve společnosti.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) Blázen – 7 pentaklů – 2 mečů

Všechny problémy si najdou řešení samy. Překvapí vás, jak prosté až banální budou odpovědi. Obrňte se trpělivostí, vyhnete se tak letargii či prázdným slibům z přemíry vašich činností, jenom pak vás čeká bohatá sklizeň. Mnozí pocítí strach z neúspěchu v materiální nebo zdravotní oblasti. Relaxujte, podělte se o své pocity s nejbližšími, ujasníte si, čeho se vlastně bojíte. Zjistíte, že pocity fatálnosti neodpovídají realitě. Důvěřujte životu a moudrosti bláznů.

Ryby (21. 2.–20. 3.) 10 pentaklů – 10 pohárů – 8 pentaklů

Stará přání inspirují, dodají sebedůvěru i směr. Uvědomíte si, jakou cestu jste ušli, nostalgii si zakažte. Růžové brýle sundejte, jste úspěšní, sklízíte, vychutnávejte, ale čekají vás nové slibné začátky, tak ať vám neunikne to, co stojí za pozornost. Dělejte jen to, o co máte skutečný, nikoli pomíjivý zájem. Nepřeceňujte nevycvičené síly, hlídejte si solidní výsledky. Břídilství, fušování do něčeho, co ještě neumíte, by se vám citelně nevyplatilo.

A jeden tip na závěr: Jste tolerantní, máte rádi lidi, umíte milovat? Asi jste odpověděli ano. Nyní to otočte a aplikujte na sebe. Krásné léto!

Načítám