Hlavní obsah

Katku (40) i její dceru zradilo zdraví. Proměnu vnímala jako nový začátek!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Život čtyřicetileté Katky se nedávno obrátil vzhůru nohama. A když už se zdálo, že se vše zlepšilo, její organismus vyhlásil stávku. Teď se čtenářka dává do kupy – po všech stránkách.

Článek

Sympatická Katka má za sebou nelehké období, kdy bojovala s onkologickou nemocí dnes sedmileté dcery. V krizové situaci zároveň skončil i její partnerský vztah, takže na všechno zůstalo sama.

„Minulý rok dcera úspěšně dokončila udržovací léčbu a já nastoupila do práce, můj organismus ale brzy řekl stop,“ prozradila nám čtenářka, která se sama začala potýkat s vážnými zdravotními problémy. Když si ale představíme její denní program, není se čemu divit. Katka pracovala často i dvanáct hodin denně, večer se věnovala dceři a naspala stěží pár hodin.

Na proměnu nicméně přišla s odhodláním udělat za vším tlustou čáru: „Kvůli zdravotním problémům jsem přibrala patnáct kilo a moje sebevědomí odjelo na dovolenou. Nevím, kdy jsem měla naposledy chvíli jen pro sebe. Myslím, že je načase podstoupit změnu a začít znovu,“ prohlásila Katka. A my jsme rádi, že jsme u jejího nového startu mohli být s ní!

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny jako třeba v minulosti Anna ( Proměna Anny (68) aneb Jak se dá pracovat s šedivými vlasy?) nebo Jana (51), která byla překvapená, neboť ji přihlásila její dcera? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se těšit!

Načítám