Hlavní obsah

Kuchařová, Rolins a další ženy míchají krémy i šampony: Známé krásky podnikají na poli kosmetiky

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vlasy jako Dara Rolins, vůně podle Taťány Kuchařové nebo pleť jako Simona Krainová? Proč ne. Možná vám k tomu dopomůžou jejich vlastní kosmetické přípravky, které uvedly na trh. Některé mají i své vůně a parfémy, ale všechny tři vlasovou kosmetiku.

Článek

Mikiny a trička? Nejen to, nyní jdou hvězdy showbyznysu trochu dál a nechávají průchod nejen návrhářským ambicích v rámci módy, ale i míchání kosmetiky. Jako třeba Dara Rolins, Taťána Kuchařová nebo Simona Krainová. Pojďme se podívat pod etiketu vlasových šamponů, parfémů nebo pleťových krémů přímo od celebrit.

Dara Rolins

Foto: Profimedia.cz, Archiv firmy

Šampon VER, 790 Kč (500 ml), kondicionér MI, 810 Kč (500 ml)Foto: Profimedia.cz, Archiv firmy

Dara Rolins uvedla tento týden na trh svoji novou řadu vlasové kosmetiky. Rozšířila už její portfolio parfémů, difuzérů i módních kousků pod brandem Vermi by Dara. Zakoupit si tak můžete šampon a kondicionér, který cílí na lesk a hydrataci vlasů díky aminokyselinám. Se složením jí pomáhala Lenka Průšová, vývojářka kosmetiky české značky Canneff. Můžete očekávat i omamnou vůni, která voní stejně jako první svíčka Vermi s názvem Lola, kombinující bergamot, cedr, pudr, růži a jasmín.

Tváří kampaně je samozřejmě sama zpěvačka, ale také její dcera Laura.„Jsme z šamponu i kondicionéru totálně nadšené. Vlasy jsou po nich tak hebké, vypadají zdravě, a navíc opravdu krásně voní,“ říká zpěvačka. Musíme uznat, že na nedávné tiskové konferenci měla Dara vlasy naprosto exkluzivní.

Taťána Kuchařová

Foto: Greta Blumajerová @tagreta_photography

EdP Iconic by Tatiana Kucharova, 1 990 Kč (50 ml), sada šamponu a kondicionéru 1 325 Kč (250 ml a 250 ml)Foto: Greta Blumajerová @tagreta_photography

Modelka, návrhářka a aktivistka Taťána Kuchařová má mnoho tváří. Tvoří módní kolekce ve spolupráci s About You, na kontě má svůj ikonický parfém a k tomu všemu přidala i péči o vlasy. Sama si je tou nejlepší reklamou! Vlasy nosí odbarvené na blond dlouhá léta a vypadají pořád hustě a zdravě. Jak to jen dělá?

V květnu uvedla na trh ve spolupráci s marockou přírodní kosmetikou Moroccan Sense organickou vlasovou péči, která je zaměřena na uhlazení a hydrataci vlasů - tedy přesně to, co potřebují světlé vlasy. V šamponu a kondicionéru najdete kombinaci opunciového a arganového oleje, mořskou sůl a aloe vera, jež zklidní podrážděnou pokožku hlavy. Na nedávném veletrhu For Beauty získalo tohle vlasové duo ocenění Modrá planeta za ekologicky čistý produkt.

Loni uvedla na trh parfém, který jí pomáhal umíchat kadeřník a očividně i parfumér Tomáš Arsov. „Musím říct, že Iconic parfém byl stvořen skutečně s velkou láskou. Staví na tom, že každá žena je ikonická a výjimečná, a tuto myšlenku si s sebou nese i on sám. Ucítíte v něm šeřík, bergamot, zelený čaj, meruňkový květ, pižmo a další luxusní ingredience. Flakon je nádherně minimalistický a bude vypadat krásně na každé toaletce,“ říká modelka.

Simona Krainová

Foto: Profimedia.cz, Archiv firmy

Maska na vlasy Hair by Simona, 590 Kč (200 ml). Hydratační denní krém Skin by Simona, 1 690 Kč (50 ml), obojí prodává e-shop NádhernéVlasyFoto: Profimedia.cz, Archiv firmy

Trička a mikiny s její ikonickou červenou pusou nebo nápisem FCK THE AGE, jsou už asi známé. Simona Krainová nyní přišla s novou řadou kosmetiky Beauty by Simona. V portfoliu najdete anti-age pleťový krém na den a na noc a péči o vlasy - masku, sprej pro lesk a šampon. „Kosmetika byla vždycky můj obrovský koníček. Vyzkoušela jsem toho mraky a vždycky jsem snila o tom, že i já sama budu jednou tvůrce svojí luxusní vyladěné řady. Teď je to tu!“ napsala modelka k instagramovému příspěvku.

Všechny tři vlasové produkty propojuje ve složení kyselina hyaluronová pro hydrataci vlasů, která jim zároveň dodá objem a lesk. Kromě toho obsahuje i panthenol, který také krásně hydratuje a zklidňuje pokožku hlavy, vitamin D a vitamin E pro silné a odolné vlasy. Sada je vhodná pro všechny typy vlasů, a dokonce i pro majitelky prodloužených kadeří.

Načítám