Hlavní obsah

Kolagenové krémy Moniky Bagárové, anti-age péče Kate Moss a paletky LovelyHair: Kosmetika od VIP

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stíny od Ariany Grande nebo kolagenové sérum od Kate Moss? Spousta slavných žen se rozhodla svým jménem zaštítit řadu kosmetických produktů. Které z nich stojí za pozornost a seženete je i u nás?

Článek

Modelky, herečky nebo zpěvačky, které fušují do jiného řemesla a daří se jim to. Mezi slavné ženy, jež se podílejí na tvorbě kosmetických produktů, patří třeba Hailey Bieber, Scarlett Johansson nebo Jennifer Aniston. Jenže jejich produkty v Česku jen tak neseženete. Oproti tomu třeba kosmetiku od Kate Moss nebo Ariany Grande ano.

Kate Moss

Jednou z nejnovějších tváří, která vkročila na pole kosmetických značek, je topmodelka Kate Moss. Svoji kosmetickou řadu Cosmoss vnímá jako holistickou péči o sebe sama pro rovnováhu těla i duše. Má návod na rituály s úsvitem i západem slunce pro podporu cirkadiálního rytmu – ráno doporučuje začít bylinkovým čajem s ibiškem, zázvorem, rozmarýnem a citronovou trávou. Pokračuje s čištěním pleti, anti-age krémem a sebe i pokoj doporučuje provonět mlhou s esenciálními oleji, které mají nastolit vnitřní klid.

Kate Moss o sobě prohlašuje, že jí stačí jednoduchá beauty rutina - což potvrzuje i nabídka její značky. Najdete tam jemný odličovač pleti, anti-age krém, který lze používat na den i noc, a ještě olejové sérum podporující tvorbu kolagenu v pleti.

Foto: Profimedia.cz, Archiv firmy

Pleťový olej Golden Nectar, Cosmoss, 105 liber (2814 Kč).Foto: Profimedia.cz, Archiv firmy

Monika Bagárová

Narození dcerky Rumii ji inspirovalo k založení pečující značky kosmetiky, která nese její jméno, i když trochu pozměněné - Rumyia. Pro zpěvačku Moniku Bagárovou bylo důležité skloubit kvalitu a cenovou dostupnost. V nabídce najdete odličovací olej, tonikum s levandulí, kolagenový krém na den a zpevňující krém na noc.

Foto: Profimedia.cz, Archiv firmy

Tonikum z levandule pro zklidnění pokožky a vyrovnání jejího pH Rumyia, 697 Kč.Foto: Profimedia.cz, Archiv firmy

Millie Bobby Brown

Hvězda Stranger Things nebo Enola Holmes, to je mladá herečka Millie Bobby Brown, která rozhodně nezůstává jen u herectví. Navrhuje módu ve spolupráci s About You, brýlové obruby Vogue a také vlastní řadu kosmetiky Florence by Mills. Najdete v ní jak pečující kosmetiku, tak i dekorativní nebo vlasovou péči. Hlavním posláním této značky je přinášet radost a pomáhat zvyšovat sebevědomí, a to především u slečen z generace Z, kterým právě to podle herečky často chybí. Mimochodem, mladičká herečka je navíc nově zasnoubená, a to za syna Jona Bon Joviho!

Foto: Profimedia.cz, Archiv firmy

Řasenka Florence by Mills, 350 Kč, prodává Douglas.Foto: Profimedia.cz, Archiv firmy

Petra Vančurová

Na tvoření kosmetiky se podílí i česká nejslavnější beauty influencerka Petra Vančurová, kterou znáte asi spíš jako Petru LovelyHair. Své síly spojila už s několika značkami - například s Makeup Revolution vytvořila paletky očních stínů nebo s Dermacolem sady štětců na líčení. Jejím nejnovějším počinem je pečující kosmetika, a to konkrétně sérum a krém Canneff by Petra. Oba produkty obsahují CBD, vitamin C, squalane a mají za úkol pokožku hydratovat, zpevňovat a projasnit.

Foto: Archiv firmy

Multiefektní CBD sérum Canneff by Petra, 777 Kč.Foto: Archiv firmy

Ariana Grande

Zpěvačka Ariana Grande je milovnicí líčení a v listopadu 2021 si splnila svůj sen, když uvedla na trh značku líčidel R.E.M. Beauty. Název odkazuje k fázi spánku zvané REM, při které se nám zdají živé sny a probouzí se kreativita. A přesně tu chce svými líčidly zpěvačka podněcovat. V nabídce najdete třpytivé oční stíny, tekuté linky, které Ariana miluje, zvětšující lesk na rty nebo sérum na podporu růstu řas.

Foto: Profimedia.cz, Archiv firmy

Třpytivé oční stíny Midnight Shadows, R.E.M beauty, 450 Kč, prodává Sephora.Foto: Profimedia.cz, Archiv firmy

Načítám