Hlavní obsah

Pánská móda z Českého slavíka: Richard Krajčo čelí kritice, skvěle vypadal Milan Peroutka

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoli vítěze jednotlivých kategorií známe už od pátečního večera, dozvuky Českého slavíka se nesou i dnešním dnem. Oblečení žen už jsme probrali ze všech stran, jak si ale s dress code „creative black tie“ poradili muži?

Článek

Český slavík je jednou z několika mála tuzemských akcí, na které mají hvězdy příležitost ukázat, jak si umí poradit s módou, která je, ať už chtějí, nebo ne, neoddělitelnou součástí jejich image. Tentokrát se zaměříme na muže, kteří si zaslouží veřejnou pochvalu za to, jak k celému večeru přistoupili.

Pánové mají plusový bod za snahu

Rok co rok média do poslední nitky rozebírají, co si na slavnostní předávání cen oblékly přítomné ženy. Máme radost, že můžeme konečně probrat i pány. Letos se totiž nedrželi jen tradičních obleků a dodali nám tím alespoň nějaký materiál. Někteří vzbudili opravdu velký rozruch, například Richard Krajčo. „Doba se mění a mně se moc líbí, že i muži začínají být, s nadsázkou řečeno, blázniví a jiní. Oproti minulým létům se alespoň máme nad čím zamyslet a na co se koukat,“ komentuje večer stylistka Irena Vokrojová, která má oblékání v popisu práce.

Nejlépe a nejhůře oblečení muži večera

Nejvíce se probíralo oblečení Richarda Krajča, který získal třetí místo v kategorii zpěváků. Frontman kapely Kryštof měl proslov, kterým si nás získal, modrý komplet ale opravdu nebyl tou nejlepší volbou. Oblečení samo o sobě špatné nebylo, jak ale připomíná Irena Vokrojová, roli vždy hraje i jakási uvěřitelnost a lehkost, která tu chyběla: „Takhle to dopadne, když se někdo snaží až moc. Tohle oblečení by vypadalo dobře na Harrym Stylesovi, který se takhle obléká běžně,“ hodnotí Irena Vokrojová. Pryč by dala i jeho všude tolik propíranou kabelku. K outfitu se stylově nehodí.

Mezi nejlépe oblečené muže večera zařadila stylistka zpěváka Adama Pavlovčina vystupujícího pod uměleckým jménem Adonxs. „Vypadal skvěle. Zůstal věrný svému stylu, byl originální a ještě se sladil se sestrou. Takhle by měl vypadat creative black tie,“ nešetří chválou Irena Vokrojová. Pozitivně hodnotila i módní volbu herce a zpěváka Milana Peroutky nebo šéfkuchaře Přemka Forejta, který doprovázel svou partnerku, zpěvačku Evu Burešovou.

Výtky měla k vítězovi mužské kategorie, Marku Ztracenému, Vojtěchu Dykovi, ale i k Janu Bendigovi, Leošovi Marešovi nebo Jordanu Hajovi, od kterého jsme asi čekali víc. Oblečení pánů spolu s komentářem stylistky najdete ve fotogalerii.

Načítám