Hlavní obsah

České krásky v Cannes: Na červeném koberci zazářila i Eva Herzigová a Petra Němcová

Foto: Profimedia.cz, Gettyimages.com

Foto: Profimedia.cz, Gettyimages.com

Filmový festival v Cannes přivítal další hvězdy, mezi kterými nechyběly ani české krásky. Po červeném koberci se prošla topmodelka Eva Herzigová, Petra Němcová nebo Adriana Sklenaříková, dech nám ale vyrazily i šaty herečky Demi Moore.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Cannes vstupuje do svého závěru – filmem, ale i módou bude francouzské letovisko žít už jen do soboty. I poslední festivalové dny ale přinesly spoustu skvělých módních momentů.

České krásky v Cannes

Včerejší premiéru francouzského filmu Hrabě Monte Christo si nenechala ujít jedna z nejúspěšnějších českých modelek Eva Herzigová. Rodačka z Litvínova vsadila na černé šaty Saint Laurent s holými zády, která využila coby plochu pro luxusní šperky značky Chopard. A vypadala fenomenálně.

Na stejné akci se objevila i další česká kráska, modelka Petra Němcová, která se po ničivém tsunami v roce 2004 v Thajsku začala věnovat filantropii a založila vlastní nadaci Happy Hearts Fund. Doprovod jí dělal její manžel, podnikatel Benjamin Larretche, se kterým má pětiletého syna Bodhiho. Petra Němcová vsadila na modré šaty s vysokým rozparkem a mašlí a zúčastnila se i akce značky Chopard, na kterou oblékla odvážnější, průsvitný model.

O dva dny dříve se v Cannes zastavila i Adriana Sklenaříková, která má československé kořeny. Modelka se před dvěma lety rozvedla s miliardářem Aramem Ohanianem, se kterým má pětiletou dceru Ninu. Adriana přišla v černé – oblékla si strukturované sako s kameny a dlouhou sukní.

Zabodovala i Demi Moore a Bella Hadid

Ohlédnout se vyplatí i za celou řadou zahraničních hvězd, které si na výběru šatů daly záležet. Naší letošní favoritkou je Demi Moore, vystřídala spoustu skvělých outfitů a teď přidala další – v kanárkově žlutých šatech Oscar de la Renta vypadala úchvatně. Volbou šatů nás potěšila i Bella Hadid. Rozpoutala kdysi debatu, jestli se do Cannes hodí šaty kompletně odhalující ňadra. Tentokrát ukázala záda a oblékla se do hedvábných šatů, jejichž přímou součástí byly luxusní šperky Chopard. Ve fotogalerii níže najdete i šaty Alessandry Ambrosio, Coco Rochy nebo Izabel Goulart.

Načítám