Hlavní obsah

Zpátky v čase s úchvatnou Danielou Peštovou. Její nejlepší módní momenty od roku 1995 po současnost

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoli je pravda, že by téhle topmodelce slušelo snad cokoli, Daniela Peštová patří k nejlépe oblékaným ženám, které tu máme. A důkazů pro to existuje celá řada. Projděte si s námi její top módní momenty, jež se začínají psát už od poloviny 90. let.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Životní směr rodačky z Teplic změnila modelingová legenda Milada Karasová, která odchytla čerstvou maturantku cestou do kina. Daniela Peštová (nar. 14. října 1970) se právě dostala na vysokou školu a plánovala, že z ní bude učitelka. Pak ale vyhrála casting a nasedla do letadla směr Paříž.

A zrodila se hvězda

Devatenáctiletá blondýnka tu podepsala smlouvu s agenturou Madison Agency a na pár let se ve francouzské metropoli usídlila, později se ale přesunula do New Yorku, kde měla k velkým značkám ještě blíže. V roce 1995 se poprvé objevila na obálce prestižního magazínu Sports Illustrated a stala se modelingovou hvězdou, která šla z jednoho focení do druhého. Objevovala se v kampaních, na obálkách časopisů a spolupráci navázala také s populární značkou Victoria's Secret, pro kterou předváděla několik let.

Mimochodem v kampani téhle značky se topmodelka objevila i před čtyřmi lety, tedy na prahu padesátky. Dnes je hrdou trojnásobnou mámou a jak říká, modeling už dělá jen pro zábavu. Kromě toho se věnuje i přírodní kosmetice a pod značkou Noili má vlastní řadu produktů. A není divu, že je po nich sháňka – Daniela má opravdu bezchybnou pleť a na svém Instagramu pravidelně ukazuje, jak se o ni stará.

Její nejlepší outfity od roku 1995

Daniela Peštová se dělí se svými sledujícími také o „civilní“ outfity, které se skládají převážně z nadčasových kousků, sem tam je ale řízne i aktuálními trendy. A podobně pracuje i se svými red carpet looky – její šaty mají vždycky něco navíc, přesto ale dokážou obstát v souboji s časem a trendy. Topmodelka zůstává od počátku své kariéry věrná svému stylu, nikdy ji neuvidíte v oblečení, jež by bylo příliš odhalené. Má zálibu v midi šatech, dlouhých róbách, ale i kostýmcích, které nikdy nenudí.

Chcete nahlédnout do jejího módního světa? Prohlédněte si modelčiny nejlepší outfity, které se začínají datovat už od roku 1995.

Načítám