Hlavní obsah

Rozchody slavných 2022: Čí vztah neustál nevěru a komu se nepodařilo slepit vztah

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V životě je běžné, že něco starého končí a něco nového začíná. V roce 2022 dospěly ke konci i mnohá slavná manželství a dlouholeté vztahy. Kdo se letos rozešel?

Článek

Odhalená nevěra, nedostatek času pro rodinu i překročení věkové hranice pětadvacet let. Slavní se v letošním roce rozcházeli z mnoha důvodů. Čí partnerství krachlo a co k tomu vedlo?

Adriana Sklenaříková a Aram Ohanian

Těsně po letošních vánočních svátcích slovenská topmodelka na sociálních sítích oznámila, že se po dvanácti letech vztahu rozchází s o šestnáct let mladším manželem - podnikatelem a miliardářem, se kterým má čtyřletou dceru Ninu. Podle toho, co napsala, se oba rozhodli jít svou cestou, ale odcházejí od sebe v dobrém. Modelka mimo jiné zmínila, že Aram Ohanian navždy zůstane jejím pokladem a láska prý nikdy nezhasne.

Foto: Profimedia.cz

Během dvanácti společných let se prý modelka se svým mužem hodně nasmálaFoto: Profimedia.cz

Veronika Žilková a Martin Stropnický

Partnerství české herečkypolitika a diplomata trvalo osmnáct let a z toho čtrnáct byli manželé. On údajně navázal mimomanželský vztah s výrazně mladší podřízenou a rozchod ženě oznámil prostřednictvím e-mailu. Pro herečku to byl pořádný šok – zpráva totiž přišla poté, co spolu strávili dovolenou, a konci vztahu prý nic nenasvědčovalo. A další překvapení přišlo v srpnu! Když se herečka dostavila k soudu, kde se měla probírat střídavá péče o dceru Kordulu, zjistila, že manžel bez jejího vědomí podal žádost o rozvod. Ale třebaže to není lehká situace, nezůstala na ni sama a našla novou lásku – hudebníka Josefa Holomáče.

Foto: Václav Šlauf / MAFRA / Profimedia

Veronika Žilková prý neměla nejmenší tušení, že je ve vztahu něco špatněFoto: Václav Šlauf / MAFRA / Profimedia

Shakira a Gerard Piqué

Po dvanácti letech skončil vztah španělského fotbalisty a kolumbijské zpěvačky, ze kterého vzešli synové Milan a Sasha. Přestože oficiální důvod rozchodu pár neuvedl a kvůli dětem požádal o respektování soukromí, média přinesla informace, že sportovec měl být partnerce nevěrný s dvacetiletou hosteskou a zpěvačka mu na to přišla. Oznámení o rozchodu bylo zveřejněno zrovna v době, kdy byli oba v Česku a přijeli fandit synovi do Hluboké nad Vltavou, kde se účastnil mezinárodního baseballového turnaje.

Foto: Profimedia.cz

Shakira za sebou nemá nejlepší rok. Kromě rozchodu čelí také žalobě kvůli krácení daníFoto: Profimedia.cz

Gisele Bündchen a Tom Brady

Letošní rok vztahům sportovců zřejmě moc nepřál. Po třinácti letech totiž oznámili konec i slavná modelka a hráč amerického fotbalu a podali žádost o rozvod. On nejprve informoval o konci kariéry s tím, že se chce věnovat rodině, ale dlouho mu to nevydrželo a už po pár týdnech se vrátil. A právě to mělo být důvodem rodinného rozkolu. Brazilská kráska, která v roce 2015 svou modelingovou kariéru ukončila, prý chtěla, aby s ní a s dětmi trávil víc času.

Foto: Profimedia.cz

Gisele Bündchen obětovala rodině kariéru, ale Tom Brady to samé neudělal. A dokonce prý nebyl ochoten s ní trávit víc času ve volných chvílíchFoto: Profimedia.cz

Leonardo DiCaprio a Camila Morrone

Když letos v září vyplulo na povrch, že slavný herec už netvoří pár s modelkou, která se po jeho boku objevovala čtyři roky, opět to spustilo lavinu vtípků. Hvězda Titaniku si totiž potrpí na výrazně mladší partnerky a žádná žena, s níž herec oficiálně randil, se v jeho náručí nedočkala 26. narozenin. A modelce bylo v červnu pětadvacet… Tak bylo jasné, že musí z kola ven. Odejita byla už během léta, aby ji vzápětí vystřídala dvaadvacetiletá ukrajinská modelka Maria Beregova. Ovšem aktuální zprávy naznačují, že je ve hře nová mladá žena

Foto: Profimedia.cz

Zástup bývalek okouzlujícího Leonarda DiCapria se opět rozrostlFoto: Profimedia.cz

Alexis Bledel a Vincent Kartheiser

Herečka známá jako Rory ze seriálu Gilmorova děvčata si vždy velmi chránila své soukromí. Že je vdaná, oznámila světu v roce 2014 až dva měsíce po svatbě a ututlala i celé těhotenství. Se svou mateřskou rolí se pochlubila, až když bylo synovi půl roku. Letos v srpnu vyšlo najevo, že její manžel podal žádost o rozvod. Zda k tomu vedl nějaký konkrétní důvod, nebo si prostě jen přestali rozumět, zatím není známo.

Foto: Profimedia.cz

Oznámení o rozchodu bylo strohé, stejně jako veškeré informace o soukromí tohoto slavného (dnes již bývalého) páruFoto: Profimedia.cz

Pavla Tomicová a Ondřej Malý

Tato herecká dvojice dlouhá léta působila jako dokonalý pár. Dokonce to vypadalo, že ve filmu, kde hraje jeden, se musí objevit i ten druhý. Byli spolu například ve snímku Vlastníci nebo v komedii Deníček moderního fotra. Rozešli se sice už loni v prosinci, ale k fanouškům se tato informace dostala až letos v létě. Důvodem byla hereččina kolegyně Kristýna Kociánová ze seriálu Slunečná – s Ondřejem Malým mají miminko.

Foto: Profimedia.cz

Uvidíme tuto dvojici ještě někdy společně ve filmu?Foto: Profimedia.cz

Monika Bagárová a Makhmud Muradov

Přestože se (z velké části kvůli dceři Rumince) snažili vztah slepit, nepovedlo se. Česká zpěvačka a profesionální zápasník poprvé oznámili rozchod už loni. Poté se ale dali znovu dohromady. O údajně již definitivním konci informovali letos v létě. Společný život jim prý už nedělal radost. Kvůli kariéře bojovník hodně cestoval mimo Českou republiku, ale v médiích se objevila i informace o nevěře. Tu ani jeden z bývalých partnerů nepotvrdil.

Foto: Profimedia.cz

Děti jsou dobrý důvod, proč se snažit dát vztah do pořádku, ale ne vždy to vyjdeFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám