Hlavní obsah

Na hory jako VIP. Ve stříbře jako Mariah Carey nebo zahalená do květin jako Heidi Klum

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lyžařská sezona dávno začala, jarní prázdniny se blíží, navíc v řadě obchodů se rozjely velké výprodeje. Takže pokud uvažujete o nákupu nového oblečení na hory a lyže, teď je ideální čas. Inspiraci můžete najít třeba u některých slavných dam, které i v zimě a sněhu neztrácejí šmrnc.

Článek

Ať už jste vášniví lyžaři, nebo na horách spíš dovádíte s dětmi na bobech, případně jsou vaší láskou procházky přírodou a nějaká ta zastávka na teplý svařák, bez vhodného zimního oblečení se neobejdete. Díky bohu jsou ale dávno pryč doby, kdy funkční či praktické automaticky znamenalo také nudné a ne moc šik. Důkazem jsou tyhle slavné dámy.

Na hory jako slavné VIP

V Čechách je asi nejvyhlášenějším lyžařským areálem Špindlerův Mlýn, v zahraničí samozřejmě Aspen. Ne že bychom tyhle dvě destinace chtěli srovnávat (to samozřejmě ani nejde), ale ať už míříte kamkoli, hezké, slušivé, ale zároveň i hřejivé a funkční oblečení se vám tam bude hodit.

Proč neudělat i na českých horách parádu jako modelka Heidi Klum v krásné lyžařské soupravě s květinovým vzorem v Aspenu nebo jako Mariah Carey ve stříbře tamtéž. Na sněhu to ale sluší i domácím kráskám, které si nenechaly ujít slavnostní prosincovou otvíračku ve Špindlerově Mlýně. Kateřina Mátlová tam vsadila na zvířecí vzor, Andrea Verešová překvapivě na velmi umírněnou eleganci a Jana Doleželová na sportovní klasiku. A ani jedna neudělala chybu.

Na zimní sporty vás neužije, jste spíš městský typ? Nevadí, i pro vás máme módní tipy. Nový rok – nový kabát. Inspirujte se oblíbenými kousky princezny Kate, vévodkyně Meghan nebo Beyoncé

Načítám