Hlavní obsah

Nový rok – nový kabát? Inspirujte se oblíbenými kousky princezny Kate, vévodkyně Meghan nebo Beyoncé

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zima rozhodně nekončí. Pohráváte si proto s myšlenkou, že byste ještě v této sezoně zainvestovaly do nového kabátu? Pokud zatím nevíte, jak by měl vypadat, můžete se inspirovat oblíbenými kousky hvězd, ke kterým jsme našly cenově dostupné alternativy.

Článek

Chcete si v rámci novoročních předsevzetí pořídit nový kabát? Máme pro vás pár módních tipů. Zaměřily jsme se na nejoblíbenější svršky hvězd a vybraly jsme modely, které máte šanci ulovit i v našich končinách. I když na ně nemáte pětimístné budgety jako celebrity.

Hvězdy a jejich oblíbené kabáty

Tíhnete ke střídmé eleganci? Pak si můžete pořídit podobný kabát, jaký si na vánoční koncert oblékla princezna Kate. Moderní reinterpretaci béžové klasiky předvedla vévodkyně Meghan a španělská královna Letizia se pustila do nápadné fuchsiové. Barev se nebojí ani herečka Sydney Sweeney nebo moderátorka Amanda Holden, která chodí v trendy červené.

Hitem sezony jsou huňaté kabáty, ať už ve stylu teddy bear, tedy plyšových medvídků, nebo modely z kožešiny (samozřejmě umělé), které nosí Beyoncé anebo Nicky Hilton. A zapomenout samozřejmě nesmíme ani na úplnou klasiku: černý kabát se zavazováním v pase miluje Reese Witherspoon, módní ikona Sofia Richie si pak oblíbila minimalistický svršek od značky, za kterou stojí sestry Olsenovy.

Načítám