Hlavní obsah

Kruhové náušnice hlásí comeback: Vyberete si i vy?

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minulý rok návrat devadesátek v módě završil i návrat kruhových náušnic. A s novým rokem tento trend vůbec nepolevil, ba naopak. Jaké nejhezčí seženete v obchodech?

Článek

Není to tak dlouho, co se nosily šperky co nejméně nápadně. Všelijaké kamínky a zdobení bylo out. A stejně tak kruhové náušnice. Pamatujete na ty svítivé plastové, které se nosily na začátku tisíciletí? Módní svět se ale rozhodl kruhy vzít opět na milost a voilà, nosí je všichni.

Pomyslnou královnou kruhových náušnic je Jennifer Lopez (49). Nosí je na všechny způsoby a ke každému outfitu, ať už jsou to legíny a crop mikina, nebo elegantní šaty.

Nejlépe budou vypadat úzké velké kruhy k athleisure outfitu, kdy „slavnostnost“ kruhů shodí právě mikina nebo tenisky. Pokud zvolíte velké kruhy, už to s dalšími ozdobami nepřehánějte.

Foto: Profimedia.cz

Na foto (zleva): Jennifer Lopez (49) a její oblíbený styl – drdol, brýle a kruhy. V oblibě je má i modelka Hailey Bieber (22)Foto: Profimedia.cz

Nicméně, abychom to uvedli na pravou míru, mezi šperky vládne anarchie. Nosí se mohutné, nepřehlédnutelné, ale i ty méně nápadné minimalistické. Jaké si vyberete vy, záleží na vašem vkusu. Ale, proč se neodvázat? Kruhové náušnice ještě nikdy nebyly víc trendy.

Vybrali jsme pro vás ty nejlepší kousky, které najdete v obchodech a že jich tam je opravdu mnoho. Pokud toužíte opět po těch plastových, vaše srdce zaplesá. Místo nevkusných žlutých nebo oranžových sáhněte raději po těch se želvovinovým vzorem. Z kovů můžete zvolit jakýkoliv se vám líbí, ať už je to stříbro nebo zlato. Nejvíc trendy ale pořád zůstává „rose gold“.

Když nechcete utrácet

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): H&M, 99 Kč; 3 páry kruhů Bershka, 199 KčFoto: Archiv firem

Z plastu

Foto: Archiv firmy

Na foto (zleva): 2 páry náušnic H&M, 399 Kč; H&M, 349 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Zara, 299 Kč; Mango: 299 KčFoto: Archiv firem

Třpytivé

Foto: Archiv firmy

Na foto (zleva): Mango, 399 Kč a 199 KčFoto: Archiv firmy

Malé, ale mohutné:

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Zara, 399 Kč; Mango 159 Kč (původně 299 Kč)Foto: Archiv firem

S perlami

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): H&M, 149 Kč; Pandora, 1925 KčFoto: Archiv firem

S leopardem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): H&M, 299 Kč; Bershka, 199 KčFoto: Archiv firem

Ze zlata

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Klenota, 1600 Kč; Klenoty Aurum, 5440 KčFoto: Archiv firem

Nosíte kruhy, nebo se vám líbí méně okaté šperky?

Související témata:

Načítám