Hlavní obsah

Kuřecí bujony: Ze kterých můžete vařit a kterým se vyhněte?

Foto: stream.cz

Zdaleka ne každý kuřecí bujon je kvalitní. Roman Vaněk vám v nich udělá pořádek!

Nestíháte a musíte do polévky místo klasického vývaru použít drůbeží bujon? Roman Vaněk otestoval výrobky z obchodů a našel takový, ze kterého se nemusíte bát uvařit. Který vyhrál?

Článek

Samozřejmě – nejlepší je připravit vývar domácí. Co když ale na jeho přípravu nemáte hodiny potřebné k ukázkového táhnutí? Pak přicházejí na řadu bujony z obchodů. Některé se podle testu Romana Vaňka z pořadu Peklo na talíři nedají téměř ani pozřít, existují ovšem i takové, které představují rozumný kompromis. Které to jsou a proč? Podívejte se video!

Nenechte si ujít ani další objevy Romana Vaňka. Už dříve se podíval na zoubek například mléku nebo müsli!

ynezorPumanzeSaNyknalC

Reklama

Sdílejte článek