Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Těstoviny s masem a zeleninou můžete uvařit v jednom hrnci ve vývaru nebo maso podusit se zeleninou a těstoviny ve vývaru uvařit zvlášť.

10 min.
Příprava
20 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 350 g těstovin
    1
    3
  • 2 ks kuřecích prsou
  • 1 ks červené papriky
  • 1 hrnek zeleninového vývaru
  • 2 stroužky česneku
  • 1 trochu soli
  • 2 lžíce parmazánu
    7
  • 3 ks mrkve
  • 1 lžíce listové petržele
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Maso a zeleninu nakrájejte na přibližně stejné kousky a vložte do hrnce, zalijte trochou vývaru, přidejte utřené stroužky česneku, osolte a duste na mírném ohni asi 15 minut. 

02.

Mezitím uvařte ve vývaru těstoviny na skus, slijte je a promíchejte v hrnci s masem a zeleninou. Servírujte posypané parmazánem a petrželkou.

Načítám