Hlavní obsah

Muži jejího života i filmové role. Znáte Lucii Vondráčkovou?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolem Lucie Vondráčkové (39) je v posledních měsících pořádně živo. Málokomu asi unikl její rozvod s Tomášem Plekancem a změny, které k tomu náleží. V životě této zpěvačky a herečky se toho však událo mnohem více. Víte co?

Článek

Lucie Vondráčková rozhodně není nějaká rychlokvaška, která by své místo v showbyznysu neměla těžce odpracované. Ačkoli se v posledních měsících mluvilo zejména o rozchodu s Tomášem Plekancem, v jejím životě je toho mnohem více, co stojí za pozornost. Troufnete si na kvíz o jejím životě?

1. První vážný vztah měla Lucie Vondráčková se známým hercem. Jak se jmenuje?
2. Po třech letech se rozešli. Jak velký byl mezi nimi věkový rozdíl?
3. Lucie Vondráčková má slabost pro sportovce a mladší muže. Několikaměsíční románek si užila také s českým krasobruslařem:
4. O kolik let byla zpěvačka starší?
5. V roce 2010 se Lucie Vondráčková seznámila s o dva roky mladším hokejistou Tomášem Plekancem. O rok později přijala žádost o ruku a v červnu uspořádali tajnou svatbu. Kde měli obřad?
6. V prosinci 2011 se zpěvačce narodil první syn, v červnu 2015 druhý. Kde spolu manželé žili jako rodina?
7. V roce 2004 ztvárnila roli Kláry v úspěšné teenagerovské komedii režiséra Karla Janáka. Jak zní název filmu?
8. Lucie Vondráčková pochází u umělecké rodiny. Její teta je zpěvačka Helena Vondráčková, její otec Jiří Vondráček je zpěvák, baskytarista a klavírista. Její matka je textařka a překladatelka. Jaké je její správné jméno?
9. Zpěvačka ztvárnila v roce 2013 roli Ivany v komedii Babovřesky režiséra Zdeňka Trošky. Ve snímku se vdala za filmového kolegu. Jak se herec jmenuje?
10. Zpěvačka Lucie Vondráčková má mladšího bratra. Jeho jméno je:

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Reklama

Načítám