Hlavní obsah

Léčím se! Diagnóza: žárlivost

Foto: Thinkstock

Se svou žárlivostí hodlám bojovatFoto: Thinkstock

Reklama

Lucka raději se svým přítelem nebydlí, protože ví, že by ji žárlivost mohla o lásku připravit. Přečtěte si její zpověď. A příští týden je tu nové téma Změnila jsem svého chlapa! Podařilo se vám to? Jaké fígle jste použila? Pojďte nám to prozradit na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Článek

I já jsem se rozhodla přispět k vašemu tématu. Je mi 24, s přítelem nebydlím a ani si to nedokážu představit, jak by reagoval na moje denní záchvaty žárlivosti. Kdy jsem to naposledy přehnala? Byli jsme společně s přáteli na jedné akci, najednou se vynořila dlouhonohá blonďatá kráska a vedle sedícího přítele objala. On vůbec nevypadal, že by mu to vadilo, právě naopak. Tiše jsem pozorovala, jak se ti dva objímají a smějí na celé kolo. Pak jsem to nevydržela a utekla na záchod, kde jsem se uklidňovala, než jsem byla schopná vyjít ven.

Tam na mě čekal on a že prý to nechápe, byla to údajně kámoška, kterou dlouho neviděl a navíc jí bylo prý 15. „To mě nezajímá! Neměla tě co muchlovat!“ vykřikla jsem. Zbytek večera jsme nabubřele seděli vedle sebe. To jsem ale ještě nevěděla, že na akci proběhne přehlídka spodního prádla a s kým jiným než s onou bohyní. V tom přítel prohlásil, že nemá zapotřebí se zase hádat, a celou přehlídku, kdy se slečny nakrucovaly v tangách, strávil s očima zabodnutýma do zdi. Samozřejmě že jsem před přáteli byla za hysterku.

Nyní se už přítel dopředu děsí, že ho pozdraví nějaká známá a já budu hned sondovat, odkud ji zná a že s ní určitě něco měl. Co se prohlížení mobilu týče, párkrát jsem také podlehla pokušení jej zkontrolovat, ale vím, že tuhle věc, kdyby mě přistihl, jen tak asi neurovnám… Také jsem ho na Facebooku vymazala ze svých přátel. Prostě jsem nesnesla vidět, jakou další kočku si dává do přátel on a jak komentuje jeho fotky.

Vím, že moje přehnaná žárlivost pramení z mizerného sebevědomí, a už jsem si řekla dost. Vyhledám psychologa a pokusím se s tím něco udělat. Vím, že by moje chování nemusel už dlouho snášet…

Podařilo se vám změnit nějak svého chlapa? Jde to vůbec? Pojďte si postěžovat a pochlubit se svými úspěchy na téma: Změnila jsem svého chlapa! na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám