Hlavní obsah

Lepí se vám smůla na paty? Tyhle 4 kroky vás jí zbaví!

Foto: profimedia

Máte pocit, že se vám v životě prostě nedaří? Víme, co na smůlu platí...Foto: profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte pocit, že se vám štěstí vyhýbá obloukem a vždycky se vám stane jen to nejhorší? Je čas na problému zapracovat také magicky. Máme pro vás několik tipů, jak smůlu hezky rychle vyprovodíte ze dveří.

Článek

Každý z vás již jistě někdy zažil den, kdy se mu nic nedaří, všechno mu padá z rukou a všechno, co se pokazit může, se taky pokazí. Co když se ale tahle smůla drží ve vašem dosahu mnohem déle než jedno odpoledne? Zkuste naše triky na to, jak se jí zbavit.

Přestaňte negativně vysílat

Znáte staré klasické přísloví „jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá“? Tak to platí i pro smůlu. Když se vám začne dít něco, co se vám zrovna nelíbí, začnete automaticky předpokládat, že další nešťastné nehody a zaškobrtnutí budou následovat. Vaše mysl se přeladí na smolný kanál a začne do vašeho okolí vysílat „tak jen pojďte, další průšvihy, čekám na vás“. A problémy pak prostě přijdou, když se na ně tak hezky volá.

Vědomě se tedy přelaďte na šťastnější notu. Pochvalujte si každou maličkost, která se vám povede. Zůstaňte pozitivní a v hlavě si zakořeňte myšlenku „teď už se nic špatného nestane“, kterou si pravidelně připomínejte – i když vám okolí třeba nejdřív bude tvrdit opak. Volání vašich myšlenek nejdřív musí zesílit, než si ho vesmír všimne. Záměrně myslete na to hezké, co vás může potkat, obavy úplně vymažte z hlavy, protože právě tím, že si děláte starosti, na sebe tohle neštěstí přivoláváte. Zkrátka aktivně a optimisticky přelaďte své myšlení.

Foto: profimedia

Jako talisman může zafungovat věc darovaná od milované osobyFoto: profimedia

Pořiďte si talisman

Ačkoli jsou myšlenky tím vůbec nejdůležitějším, můžete je podpořit i nějakým talismanem či amuletem, které od vás budou smůlu aktivně odpuzovat. S talismany se to má tak, že jde o velmi osobní záležitost a pro každého funguje něco jiného. Nejlepší jsou talismany osobní, které znamenají něco speciálního právě pro vás – ať už to je přívěsek na krk, šťastná tkanička nebo někým speciálním věnovaná propiska.

Pokud nic takového nemáte, můžete si pořídit talisman univerzální. Na odehnání smůly výborně funguje látkový pytlíček se sušenou šalvějí nebo čtyřlístky, stejně tak části těchto rostlin zalité v pryskyřici. Kromě nich také pomáhá čerstvá větvička tisu, cokoli se symbolem pentagramu, tedy pěticípé hvězdy, nebo drahé kameny – nejsilnější účinky proti smůle má růženín, citrín, achát nebo o něco složitěji sehnatelný nefrit.

Očistěte se od smůly

Aby se na vás smůla přestala lepit, zkuste se také magicky očistit a odpoutat se tak od ní. I tady opět sáhněte po šalvěji, která se používá i pro vymítání zlých duchů. Možností je několik – můžete si bylinky přidat třeba do horké koupele, někdo ale zastává názor, že k očistě je třeba voda tekoucí nebo vlastně jakékoli jiné médium, které s sebou negativa odnese.

Foto: profimedia

Zkuste si pozvat do svého života šalvěj. Podle magie má velkou mocFoto: profimedia

Ideální se tak zdá být pálení snítek šalvěje a následně očištění kouřem, který z nich stoupá. Ten pak nechte odejít oknem pryč, větrejte tak dlouho, až bude vzduch naprosto čistý. Do směsi můžete použít také šafrán, a pokud se chcete pojistit nadvakrát, před tím, než bylinky zapálíte, kolem sebe ještě vysypte kruh ze soli, kterou na konec rituálu smetete a zakopete do země. Pomoci si můžete i libovolnou mantrou, kterou několikrát zopakujete, stačí i něco obyčejného, jako je například „přeji si, ať má smůla zmizí“ – cokoli, co vám půjde dobře do pusy.

Spalte své starosti

Poslední bod tak trochu souvisí s tím prvním. Pokud se stále obáváte, že se něco pokazí, zkuste si na papír vypsat své nejhorší strachy, popsat, jak se to může všechno pokazit. Následně papír spalte a vědomě přitom všechny tyto myšlenky vyžeňte z hlavy. Uleví se vám dvojnásob – dáte svým obavám hmotnou podobu a tím je dostanete z hlavy, díky čemuž je už na sebe nebudete přivolávat. Navíc dáte své nové nastavení vesmíru najevo i velmi viditelně a přímo.

Jak se smůly zbavujete vy?

Reklama

Související témata:

Načítám