Hlavní obsah

Lepší sex? Pomůže vám pivo! Víme, proč a kolik

Foto: Ivanko80, Shutterstock.com

Foto: Ivanko80, Shutterstock.com

Reklama

Sexy spodní prádlo, ohebné a vrnící erotické hračky, exotické milostné pozice, sirupy, šlehačky, houpačky, popruhy či bičíky. Existuje mnoho způsobů, jak zpestřit svůj milostný život. A nyní si na seznam žádaných věcí můžete přidat něco obyčejnějšího. Pivo!

Článek

Po mnoho let lidé hledají útěchu a spásu v afrodiziakách a nevšedních milostných způsobech, které mají z ložnice vyhnat veškerou nudu a stereotyp. Někdy něco zafunguje, ale spíš se jedná o placebo efekt. Trefně to ve své knize „Afrodita“ vystihuje chilská spisovatelka Isabel Allende, která ráda sbírá informace o vášních, chutích, půvabech a prohřešcích lásky.

Složitosti? Netřeba!

„Co se týče stravy a sexuality, příroda vyžaduje minimum, dostatečně prosté, sloužící k zachování jednotlivce a druhu. To ostatní jsou ozdoby nebo námi vymyšlené triky na oslavu života. Kdybychom se živili pouze lesními plody a kopulovali nevinně jako králíci, ušetřili bychom si mnoho literárních děl na tato témata, miliony stromů by unikly osudu být rozmělněny na papírovou drť a k sedmi smrtelným hříchům by nepatřilo smilstvo a obžerství,“ říká Isabel Allende, která má pravdu v tom, že nejjednodušší věci jsou neúčinnější. Proto si před sexem dopřávejte pivo! Proč?

Na zdraví!

Klinická sexuoložka a manželská terapeutka Kat Van Kirk z americké Havaje prostřednictvím své publikace „Manželské sexuální řešení“ poukazuje na to, že pivo může skvěle zapůsobit na muže i ženy. Podle ní však hlavně prodlužuje výdrž pánů. „Některé výzkumy ukázaly, že lehčí až mírní pijáci piva využívají přínosů fytoestrogenů nebo estrogenů, které se přirozeně vyskytují v chmelu, čím si dopomáhají k pomalejšímu nástupu ejakulace,“ říká Kat Van Kirk. Sexuální život s pivem je zkrátka mnohem lepší!

Foto: Nenad Aksic, Shutterstock.com

Lepší sex? Pijte pivo, dalo by se říciFoto: Nenad Aksic, Shutterstock.com

Párujte s afrodiziakálními potravinami

„Chilli papričky mohou zvýšit průtok krve do penisu a takové ústřice mají vysoké hladiny zinku a aminokyselin, takže zlepšují výkon. Vyzkoušejte jedno či druhé, a samozřejmě si k tomu dejte pivo,“ radí zmíněná odbornice s tím, že tento nápoj typický spíš pro muže může být užitečný i ženám. „Fytoestrogeny, které se nacházejí ve chmelu, zvyšují ženské libido a vyrovnávají hladiny hormonů, což obvykle podporuje tu správnou milostnou náladu,“ dál radí Kat Van Kirk. Kladete si otázku, které pivo to správné?

„Těžší“ než světlé, ale ty výhody!

U mužů se doporučuje spíš tmavý typ, a to pro jeho obsah železa. Železo totiž zvyšuje hladinu toku krve do penisu a stará se o pevnější erekci. A ženy ať si dají, na co mají chuť… Než si ale k posteli připravíte soudek, myslete na to, že méně je více. Příliš mnoho „půllitrů“ naopak na sexuální život působí negativně. Navíc si mnozí stěžují na tolik charakteristický zápach z úst, který vůbec není sexy. Pozor si tedy dejte na dvě věci. Mějte po ruce žvýkačku a zároveň počítejte….

Skutečné množství piva, které může být v rámci milostných hrátek užitečné, se liší od člověka k člověku, orientační hranice je však stanovena na jeden až tři „kousky“ denně – bez ohledu na pohlaví. Není tohle dobrá zpráva, takhle před parným létem?

A co vy, pijete pivo?

Reklama

Načítám