Hlavní obsah

Letní trendy v praxi: 5 kombinací, které stojí za zkoušku!

Foto: Eva Malúšová

I tentokrát jsme vybírali modelku z řad vás, čtenářekFoto: Eva Malúšová

Reklama

Pokud čtete pravidelně módní rubriku, určitě už máte o těch nejvýraznějších trendech přehled. Jak je ale převést do praxe a každodenního života? Do letních sestav jsme oblékli dvaatřicetiletou Pavlínu.

Článek

V rámci našeho seriálu Stylově v každém věku dáváme prostor vám, čtenářkám. Nenajdete tu -náctileté modelky ani oblečení, které by stálo dvojnásobek průměrného platu, případně bylo pro běžný život nepoužitelné. Módu jsme fotili na dvaatřicetileté čtenářce Pavlíně, inspirovat se ale můžete i v případě, že jste o dekádu (nebo dekády) starší.

Oprašte kalhotovou sukni

Tento trend není třeba představovat. Kalhotové sukně se už před několika sezonami vrátily s velkou slávou do módy a jejich úspěšné tažení pokračuje. Pokud vám nesedí typická délka pod kolena, zkuste ty, které jsou o kus kratší. V kombinaci s podpatky vypadají perfektně. Kalhotovou sukni můžete vyzkoušet všechny, bez ohledu na věk.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: kalhotová sukně (Lindex, 1299 Kč), top (Lindex, 249 Kč), sako (Topshop, 1999 Kč), kožené boty (Calvin Klein, 4599 Kč), náramky (H&M, 199 Kč/kus), náušnice (H&M, 199 Kč/sada)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Nefandíte žluté? Pořiďte si sako v růžové nebo modré barvěFoto: archiv firem

Seznamte se s kimonem

Lehoučké vršky, které jsou inspirované tradičním kimonem, v létě rozhodně využijete. Pokud nemáte stejně štíhlou postavu jako naše čtenářka, nahraďte crop top jednoduchým tílkem nebo tričkem. Úspěch zaručen!

Foto: Eva Malúšová

Na foto: džíny (Topshop, 1699 Kč), crop top (Topshop, 499 Kč), kimono (Lindex, 999 Kč), kožené boty (Högl, 4799 Kč), náušnice (Lindex, 179 Kč), náramky (Lindex, 199 Kč)Foto: Eva Malúšová

Nezůstávejte jen u mini

Míjíte v obchodech všechny delší sukně? Zkuste se u nich příště zastavit a vyzkoušejte je na vlastní kůži. Možná vás překvapí, jak dobře mohou vypadat. Spojení potištěné sukně, podpatků v tělovém odstínu a klasické modré košile funguje na jedničku.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: košile (Topshop, 999 Kč), sukně (Topshop, 1499 Kč), psaníčko (F&F, 599 Kč), boty (Topshop, 1999 Kč), náhrdelník (Orsay, 249 Kč), prsteny (H&M, 249 Kč/sada)Foto: Eva Malúšová

Overal coby módní rychlovka

Až se vám nebudou chtít vymýšlet žádné složité kombinace, sáhněte po overalu. My jsme Pavlínu oblékli do toho šortkového, pokud ale zvolíte lehký materiál, horko vám nebude ani v tom s dlouhými nohavicemi. Jednou provždy bychom chtěli zamezit pověrám, že se z overalu budete muset před každou návštěvou toalety zdlouhavě svlékat. Stáhnout horní část trvá asi tři vteřiny. A mimochodem, k overalu se skvěle hodí i sandálky bez podpatku.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: overal (Topshop, 1999 Kč), kabelka (H&M, 599 Kč), boty (Topshop, 1799 Kč), náhrdelník (H&M, 349 Kč), náušnice (H&M, 149 Kč/sada), prsteny (H&M, 149 Kč/sada)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Milujete šortky? Pořiďte si krátký overalFoto: archiv firem

Na efekt

V zásobě se vyplatí mít i kusy, které vám (a vašim nohám) zajistí pozornost. Sukni s třásněmi klidně noste i s obyčejným bílým tričkem, tílkem nebo džínovou košilí. Podpatky můžete v běžných dnech zase prohodit za placaté sandálky.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (Orsay, 949 Kč), top (H&M, 799 Kč), kožené boty (Baťa, 2999 Kč), kožený batoh (Topshop, 2299 Kč), sluneční brýle (Ray-Ban, 4699 Kč), náramky (Lindex, 149 Kč/sada), prsteny (Lindex, 149 Kč/sada)Foto: Eva Malúšová

Chcete se i vy stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost – bez ohledu na svůj věk! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám