Hlavní obsah

Levná kosmetika? Zajděte na veletrh

Foto: intercharm.cz

Nenechte si ujít veletrh kosmetiky a kadeřnictvíFoto: intercharm.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zalistujte ve vašem diáři – nemáte na 17. či 18. září žádné plány? Pak si nezapomeňte poznamenat, že se právě v těchto dnech koná podzimní veletrh Interbeauty. Jak už napovídá sám název, půjde tu výhradně o krásu. Pány proto nechte doma a vyrazte raději s kamarádkami. Kam? Na holešovické Výstaviště!

Článek

Veletrh probíhá v pátek a v sobotu, od 10.00 do 18.00. Své si tu najde opravdu každá návštěvnice. Akce se totiž zúčastní více než 160 vystavovatelů. Dozvíte se tak spoustu novinek a zajímavostí ze světa líčení, účesů, péče o pleť a tělo i nehtů.

Nudit se rozhodně nebudete!

Na veletrhu vás čeká opravdu bohatý program – chybět nebudou show známých kadeřníků, vizážistů a odborné přednášky, na stáncích se pak zahlédnete kosmetiku doslova ze všech krajů světa. Zblízka se budete moci seznámit například s obličejovými masážemi, pleťovými maskami, depilačními prostředky, ošetření rukou i nohou, s technikou k redukci tuku a celulitidy, omlazení pleti a mnoho dalších. Spoustu z těchto věcí si navíc budete moct vyzkoušet – doslova na vlastní kůži.

Sledujte mistry v akci

Probíhat tu budou i prestižní soutěže – v pátek se můžete těšit na mezinárodní klání v tvorbě dámského účesu a mistrovství ČR v nehtovém zdobení Nail Art Trophy. Ani v sobotu ale nepřijdete zkrátka. Naplánovány jsou další dvě soutěže – Mistrovství ČR v make-upu a nehtovém designu (tentokrát soutěž Nail Design). Při práci tak budete moct sledovat největší talenty v oboru! Dovedete si představit lepší inspiraci k novému účesu nebo líčení?

Profi kosmetika za veletržní ceny

Potrpíte si na nehty a vyžíváte se v jejich zdobení? Pak vás určitě zaujme, že zde seženete i širokou nabídku profesionálních materiálů pro nehtový design, nepřebernou škálu laků na nehty, zdobítek a dalších pomůcek. Z dekorativní kosmetiky se dočkáte všelijakých očních stínů, řasenek, rtěnek, make-upů, seženete tu i špičkovou pánskou a dokonce i dětskou kosmetiku. Objeví se dokonce i stánky s módními doplňky a bižuterií!

Zajistěte si slevu

Vstupné na veletrh Interbeauty je 100 Kč, ale vy si můžete hravě zařídit třicetikorunovou slevu. Podívejte se na stránky www.intercharm.cz a klikněte na „zlevněná vstupenka“. Vyplňte si kuponek, vytiskněte a prokažte se jím u pokladny. Vstupné pak budete mít za 70 Kč. Na stránkách se navíc můžete podívat na seznam několika hlavních značek, které se budou na veletrhu prezentovat nebo třeba na fotky z minulého ročníku.

Přijďte se něco dozvědět, omrknout a otestovat novinky, možná i něco nakoupit, ale hlavně – pobavit se!

Reklama

Související témata:

Načítám