Hlavní obsah

Libor Bouček doplní nej kouzelníky světa The Illusionists!

Reklama

Po vyprodané sezoně v australské Sydney Opera House, kde představení  The Illusionists za pouhých 8 dní utržilo na vstupném neuvěřitelné 3 miliony dolarů, budou tito super kouzelníci už v Česku!

Článek

Po úspěšném turné v Austrálii, Asii a Americe přiváží společnost JV Agentura spektakulární živou kouzelnickou show The Illusionists také do České republiky. Nabité britské turné, které skončilo 12. 10. v Londýně, se setkalo s obrovským ohlasem. Nyní soubor cestuje po Německu, poté tuto unikátní show uvítají diváci v Karlových Varech, Praze a Pardubicích.

  • Čtvrtek 7. 11. 19.00 Karlovy Vary – KV Arena
  • Sobota 9. 11. 15.00 a 20.00 Praha – O2 Arena
  • Neděle 10. 11. 19.00 Pardubice – ČEZ Arena

Pro ještě lepší kontakt anglicky mluvících mágů s publikem se promotér rozhodl opatřit některé části představení českým překladem. Například v klíčových pasážích vystoupení „Mentalisty“, který proniká hluboko do vědomí náhodně zvolených diváků, tak budou mít návštěvníci show jistotu, že jim nic neunikne. S kouzelníky bude na pódiu v Praze a Pardubicích účinkovat oblíbený moderátor a rozhlasový speaker Libor Bouček, který již před časem úzce spolupracoval s Davidem Copperfieldem, a v Karlových Varech známý DJ Chris Sadler.

Některá z čísel bude komentovat Libor Bouček

Blížící se představení jsou sice již z velké části vyprodána, vstupenky lze přesto stále ještě zakoupit v předprodejních sítích Sazkaticket, Ticketportal, Ticket Art a Ticketpro.

Sedm nejúžasnějších kouzelníků světa předvádí kouzla a iluze, z nichž mnohé jsou k vidění vůbec poprvé a nad kterými vám zůstane rozum stát. Každý z těchto 7 iluzionistů je mistrem svého oboru. Všichni mají za sebou úspěšnou individuální kariéru, kdy jejich vystoupení zhlédly po celém světě miliony diváků. Tato show je ale vůbec poprvé přivádí všechny na jedno pódium.

Neuvěřitelné? Možná!

Tato skupina světově uznávaných iluzionistů navazuje na tradici velkých kouzelníků, jako byl Harry Houdini, aby ji díky modernímu pojetí scény, úchvatným světelným efektům, excentrickým kostýmům i celkové dramaturgii tohoto představení, které doprovází živá kapela, povznesla na dosud nevídanou estetickou i uměleckou úroveň.

Sedm světových kouzelníků vás bude bavit od začátku do konce

Vychutnejte si náročné kouzelnické triky, nad nimiž se vám bude tajit dech! Lidé se vznášejí ve vzduchu, mizejí a opět se objevují, ale nechybí ani čtení myšlenek, nebo – vůbec poprvé v historii – neuvěřitelný kousek světoznámého eskapologisty Andrewa Bassa, který přímo před vašima očima zadrží dech na víc než 4 minuty, aby se dokázal osvobodit ze svého podvodního vězení. Některé iluze jsou tak opravdové a děsivé, že je doporučujeme ke zhlédnutí až dětem starším 8 let.

Reklama

Související témata:

Načítám