Hlavní obsah

Loňské podzimní trendy se vrací. Vsaďte na tyto kousky!

Foto: PackWay s.r.o.

Foto: PackWay s.r.o.

Sezonní oblečení podléhá trendům. Některé styly se ale po roce vrací do podzimní sezony. Víte jaké?

Článek

V každé sezoně nás módní návrháři oblékají do jiných trendů. Některé se objevují poprve, jiné se opakují z předchozích let. Například takový denim nás provází několik desetiletí a stále je žhavým hitem, který oblékají mladé i starší generace. S některými trendy pro letošní podzim jste se mohly setkat už minulý rok. Jaké to jsou?

Plisování stále letí

Loňskou podzimní sezonu ovládly plisované modely. Pokud je máte ve svém šatníku, oprašte je. I letos je totiž unosíte. Snad nejoblíbenějším kouskem jsou plisované sukně, které rafinovaně podtrhnou vaši ženskost a hodí se nejen na romantické večery ve dvou. Neméně slušivé jsou také šaty. Oboje na podzim zkombinujte s teniskami a s koženou bundou. Výsledek bude dokonalý.

Foto: modino.cz

Plisovaná sukně – skvělý základ pro elegantní, romantický i rebelský outfitFoto: modino.cz

Vsaďte na hřejivý samet

Kdo by neměl rád samet? Je tak hebký a příjemný na nošení… Není proto divu, že se tento hit po roce opět vrací na stojany do obchodů s módou. Pokud jste si nějaký ten sametový kousek pořídily už loni, jedině dobře. Je nejvyšší čas ho opět povolat do služby. Samet vypadá skvěle nejen na topech, ale i na šatech. Vyrazit v nich můžete do práce, na párty i do divadla.

Foto: modino.cz

Svůdný samet bude in i letošní podzimFoto: modino.cz

Námořníci i na podzim

Dávno už neplatí, že je námořnický styl výsadou letní módy. Loni se objevil v podzimních kolekcích a nejinak tomu je i teď. Přivolejte ještě na chvíli vrchol léta zpátky a oblékněte námořnickou modrou a proužky. Co třeba v podobě stylové parky? V chladnějším počasí se bude hodit elegantní tmavě modrý pulovr, který si bude rozumět s džíny i s pouzdrovou sukní. Vyplujte vstříc podzimu!

Foto: modino.cz

Letošní podzim bude přát i vašemu námořnickému jáFoto: modino.cz

Oblékněte se do army stylu

Military móda se nosí už několik let, proto není překvapením, že ji neodložíme ani teď. Pro ty z vás, které se v oblečení ve vojenském stylu příliš necítí, máme dobrou zprávu. Army styl nejsou jen maskáčové kalhoty. Zkuste třeba pohodlné khaki šaty s decentními military výšivkami. A až venku trochu přituhne, hoďte na sebe podzimní kabát v army stylu, který vás spolehlivě zahřeje.

Foto: modino.cz

Army styl už naštěstí nejsou jen maskáčové vzoryFoto: modino.cz

Ve světě módy se aktuální hity mění velmi rychle. Proto nezapomínejte, že důležitější než trendy je to, abyste se ve svém oblečení cítily dobře. Proto volte takový outfit, který se bude líbit především vám.

Načítám