Hlavní obsah

Maximální rozkoš? Lehněte si při sexu na břicho

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Reklama

Milování na břiše? Neskutečné, a to hned z několika důvodů. Poddajnost, fantazie, podmaňování, dominance i zranitelnost. Všechno se to rozjíždí naplno, tak ani vy neváhejte a užijte si jednu z nejlepších nocí vašeho života!

Článek

Hlavní je, abyste šli do každé techniky a polohy s opravdovým nasazením. Zvlášť co se týče poloh na břiše. Jak si během nich užít a co určitě zkusit? Tohle nedělejte, pokud nechcete poznat maximální rozkoš!

Bonus pro oba

Lehněte si rovně na břicho a roztáhněte nohy, muž spočívá na vás i ve vás a má nohy od sebe. (Pro mnoho mužů i žen bývá tato poloha nesmírně vzrušující a dospívají v ní rychle k orgasmu, což se hodí v případě, když chcete sex trochu uspíšit.)

Nechte partnera, ať se opírá o lokty nebo o natažené ruce, vy se pohupujte dopředu a dozadu (klouzejte). Někteří experti, včetně britské sexuoložky Tracey Cox, tuto metodu doporučují pro nepřímou stimulaci klitorisu. A jak partnera dovést doslova k šílenství? Zpomalte a přiveďte ho k vyvrcholení pouze stahováním svalů pánevního dna.

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Milování na břiše má mnoho výhod...Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Cinkání zvonečků

Pokud toužíte po trochu jiném zážitku, nechte zadeček na okraji postele a horní polovinu těla „svěste“ dolů z lůžka, čili předkloňte se tak, až se prsty dotknete země. Až milenec uvidí, jak se penis zasunuje do pochvy a zase se vysunuje, bude v sedmém nebi. Pokud vám ještě opatrně rozevře stydké pysky, dosáhnete stimulace celé pochvy. Zároveň se dá experimentovat se stimulací varlat.

Pokaždé, když si vás milenec přivine k sobě, přitiskněte k nim zadeček, co to dá. Co z toho budete mít? Je možné, že prožijete velmi intenzivní orgasmus, protože penis stimuluje přední poševní stěnu. Máte-li problém s rytmem, možná se vám bude hodit trochu šílená rada. Podle vědců je při poslechu jazzu milování rytmičtější.

V milostné pasti

Opět se uvelebte na břiše, roztáhněte nohy, nechte partnera vstoupit, ale poté více či méně sevřete nohy a s nimi i milencův penis. Dojde tak i intenzivnímu tření, k většímu i menšímu sevření, jehož míra se dá podle situace a potřeby plynule regulovat. Tato pozice má pochopitelně řadu dalších drobných variant. Partner může mezi vašima nohama i klečet (vzpřímeně, nebo se opírat o postel či vaše záda). Zajímavé je i testování, co to udělá, když pokrčíte pravou nebo levou nohu.

Občas se stává, že proniknutí je tak hluboké, že je až nepříjemné. Řešení? Stáhněte svaly, víc „vyšpulte“ a pozadí nadzdvihněte. Máte-li v úmyslu trochu svoji rozkoš znásobit, tak si mezi klitoris a postel vsuňte malý vibrátor. Společné dráždění bodu G a klitorisu rovná se neuvěřitelné zážitky.

Foto: Golubovy, Shutterstock.com

Sama? Zkuste poznávat své tělo i vy...Foto: Golubovy, Shutterstock.com

Kříž, který neznamená utrpení

Už jste někdy spojili svá těla do tvaru kříže? Ležte normálně na břiše, muž vás „zalehne“ v pravém úhlu, přičemž nohy může mít buď obě natažené, nebo jednu z nich pokrčí (pravděpodobně to bude ta bližší k vašim zádům). I když „v kříži“ nevydržíte dlouho, opět platí, že každá změna se počítá. À propos, upozorněte partnera, že když přiráží v rytmu vašeho dechu, drží se tak přirozených reakcí vašeho těla, čím vás přibližuje k vyvrcholení.

Něco pro ty línější

Nechte ho dřepnout si… No ano, i krátká chvilička v této pozici dokonale nastartuje líného milence, který únavou padá na ústa. Pro občasné zpestření se poloha vy na břiše, on v podřepu velmi doporučuje. Někteří si nemohou vynachválit i situaci, kdy partner zezadu přisedne, nohy přeloží přes stehna své milenky, opře se vzadu o ruce a spojí se s ní.

I tato milostná poloha nepatří mezi standardní a často užívané, nicméně právě proto je vítaná. Pro mnoho sexuálních partnerů totiž znamená použití polohy, ve které se dosud nemilovali, značný impulz a novou erotickou touhu.

Tak co, milujete se na břiše?

Reklama

Související témata:

Načítám