Hlavní obsah

Milenec: Hazard se vztahem, nebo záchrana?

Foto: shutterstock.com

Jde milenecký vztah ustát s chladnou hlavou?Foto: shutterstock.com

Reklama

Když se člověk nemůže rozhodnout, možná je dobré si vzít tužku a papír, sepsat si negativa a pozitiva..., komentuje nové Téma týdne: Mám milence, no a? naše čtenářka. Co myslíte, zvítězí u ní milenec, nebo manžel?

Článek

Máte milence a považujete to za normální? Nestrpíte nevěru, i kdyby vám měla přinést nový vítr do vztahu? O tom všem nám můžete napsat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun. Nyní si můžete přečíst zpověď naší čtenářky, která se raději nepodepsala...

Stalo se mi to, co čert nechtěl. Vztah se dvěma muži znám, ale přicházejí mi asi nějak později výčitky svědomí. Muži jsou možná schopni tuto situaci lépe ukočírovat. V každém vztahu se přece stane, že si partneři zevšední, přestanou si být vzácní, zmizí to příslovečné kouzlo. Kouzlo toho druhého.

Mám velmi vysoké morální zásady, ale když potkáte někoho, kdo je nejen nesmírně vzdělaný, ale kdo vám je ochoten naslouchat, trávit s vámi v mezích možností čas, projevovat vám náklonnost a sem tam i zalichotí... To zblbne každou seberozumnější ženu. Jenže chyba lávky. V posteli prý platí dámská volenka. Možná je to pravda.

Záleží na každé ženě, kam až vztah dokáže dovést. Zda do rozměrů více než kamarádi-důvěrníci - to se stává, když má doma muž se svou partnerkou nějaký závažný problém a rozhodne se ho řešit - nebo s mužem, kterého bezmezně obdivuje, hupsne rovnou do vyhřátého pelíšku. Život je nesmírně překvapující, plný náhod a souher...

Je otázkou, jak s nimi naložit...

I mně se stalo, že stojím na rozcestí a nyní nevím, co dál. Rozehrát partii, o které vím, že bude nesmírně zajímavá, ale oba nikdy neopustíme své stávající partnery, s kterými máme potomky. Bude to zpestření, nikdy nic víc. Zakázaný vztah, zakázané ovoce, kouzlo romantiky?

Je to, co nelze omluvit rozumem, je to jenom pocit, intuice, rozhodnutí, které je na každém člověku, který se chystá zahazardovat se stávajícím vztahem, okořenit si život schováváním, lhaním a namlouváním si čehosi...

Je to iluze, i když moc krásná iluze, že někde pobíhá ten dokonalý princ, o kterém každá malá holčička vždy sní... Je možné okusit bez následků zakázané ovoce? Ochutnat je a zachovat si chladnou hlavu ? Nezaplést do toho city?

Je to vůbec možné ustát? Tak na tyto otázky určitě nehledám odpověď nejen já, ale spousta ostatních lidí. Nicméně uvidíme. Bojím se, ale zkusím se ponořit zase do romantických iluzí, které se mi nabízejí. A proč ne? Život je krátký, nesmírně krátký...

Co byste poradily naší čtenářce?  A jak se díváte na nevěru? Máte milence a chcete obhájit důvody, proč s ním jste? Napište nám na aktuální Téma týdne na info@prozeny.cz. Máte možnost vyhrát 500 korun. To je pěkný začátek nového roku, ne?

Reklama

Související témata:

Načítám