Hlavní obsah

Móda pro všední dny i večírky? Čtenářka Líba (51) ji vyzkoušela za vás!

Foto: Eva Malúšová

Role modelky se zhostila jednapadesátiletá LíbaFoto: Eva Malúšová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte inspiraci pro všední dny, nebo byste uvítaly spíše večírkové sestavy? Mezi dnešními módními tipy najdete obojí! A pozor, od stylistky můžete „opisovat“ bez ohledu na věk.

Článek

Profesionálním modelkám jsme dali pro tentokrát volno. Oblečení si můžete prohlédnout na sympatické čtenářce Líbě, která před rokem a půl slavila padesátiny.

Neignorujte barvy

Šedá, černá, šedá, bílá... Cítíte, že by vám prospěla trocha barev? Začněte jedním kusem, který bude pro váš (pod)zimní šatník nejzásadnější – kabátem! Klidně si přitom vyzkoušejte i svršky s opravdu výrazným odstínem, k tlumeným sestavám se budou perfektně hodit.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: top (Marella, 4800 Kč), sukně (Reserved, 599 Kč), kabát (Reserved, 1999 Kč), semišové boty (Reserved, 1999 Kč), punčocháče (Marks & Spencer, 299 Kč), kabelka (Karen Millen, 6200 Kč)Foto: Eva Malúšová

Místo šatů overal

Tip pro všední dny vystřídáme jedním společenským. Pokud vás omrzely malé černé, zkuste je vyměnit za módní overal. Zkrácená délka kalhot je trendy, stejně jako samet, pakliže ale nemáte výšku modelek, vklouzněte do bot na vyšším podpatku. Overal můžete doplnit delší huňatou vestou.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: overal (Marks & Spencer, 1999 Kč), vesta (Reserved, 1199 Kč), boty (Mango, 1299 Kč), kabelka (Mohito, 699 Kč), náhrdelník (H&M, 399 Kč), prsten (Lindex, 129 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Večerní look můžete osvěžit výrazným náhrdelníkemFoto: archiv firem

Zimní květiny

V létě si na ně vzpomene kdekdo, v chladnějším období se ale květinové potisky z ulic ztrácí. V obchodech přitom natrefíte na spoustu kusů s tmavším podkladem, které jsou pro podzim a zimu uzpůsobené. Naším favoritem jsou pohodlné šaty volnějšího střihu, spárované s vysokými kozačkami.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Marella, 5900 Kč), kabát (Marks & Spencer, 3499 Kč), semišové rukavice (Reserved, 499 Kč), punčocháče (Marks & Spencer, 299 Kč), kožené boty (Marella, 10 700 Kč)Foto: Eva Malúšová

Protipóly

Pokud vám nejsou cizí prvky pánského šatníku, vyzkoušejte kombinaci kalhot s puky, roláku, vesty a polobotek. Coby ženský element přidejte výrazný náhrdelník. Okoukat můžete i použitou kombinaci barev – vínová vypadá spolu s béžovou skvěle!

Foto: Eva Malúšová

Na foto: kalhoty (United Colors of Benetton, 189 Kč), rolák (United Colors of Benetton, 899 Kč), náhrdelník (Lindex, 449 Kč), kabelka (Topshop, 999 Kč), vesta (United Colors of Benetton, 2999 Kč), boty (Twin-Set, 7100 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Jsou pohodlné i stylové! Které polobotky byste si rády nastěhovaly domů?Foto: archiv firem

Šaty, které zaujmou

Módní výběr zakončíme šaty, ve kterých můžete vyrazit do práce (stačí přidat sako) i na večírek. Vertikální pruhy opticky prodlouží postavu, stejně jako podpatky. Černobílé šaty můžete rozbít barevným nebo metalickým psaníčkem.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Karen Millen, 6800 Kč), boty (Marks & Spencer, 1299 Kč), punčocháče (Marks & Spencer, 299 Kč), náramek (H&M, info o ceně v obchodě), kabelka (Mohito, 499 Kč)Foto: Eva Malúšová

Který komplet vás zaujal nejvíce? Napište nám!

Reklama

Načítám