Hlavní obsah

Módní propadáky! Dámy, tohle byste v létě určitě nosit neměly

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dokonalé outfity nutně nemusejí působit okázale ani draze. Stačí šikovně zkombinovat zajímavé, zdánlivě prosté kousky, které ve finále budou působit mnohem lépe než příliš složité modely. Jak na to? To zjistíte ve videu.

Článek

Asi už jste to mnohokrát slyšely, ale málokdo se toho v českých ulicích umí držet: méně je více – a to jednou provždy a bez výjimek. Cesta k dokonalému outfitu se zdá jednoduchá: dbejte o zajímavé střihy a jednoduché barvy víc než o „originální“ kombinace odstínů a vzorů, které můžou působit až příliš chtěným dojmem.

Hrozí tu však jedno riziko: prosté modely sice spolu s vhodnými doplňky dokážou vašemu stylu prokázat obrovskou službu, ale občas je velmi těžké sladit jednotlivé kousky tak, aby nevznikla pouhá nuda.

Jaká je tedy zlatá střední cesta mezi přeplácaností a nezajímavostí? To už se za vás vydala vypátrat do pražských ulic Eliška Hudcová z pořadu Minuta módy internetové televize Stream.cz a našla pro vás jak naprosté propadáky, tak i mistryně ve stylingu. Přejeme pěknou inspiraci.

Máte rády jednoduchost? Nebo se s odvahou pouštíte do barevných kombinací?

Reklama

Načítám