Hlavní obsah

Módní hit - atypické bavlněné povlečení!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Díky vymoženostem nových technologií dnes prochází vývojem mnoho odvětví. Tento trend se výrazně podepisuje i na výrobě bytového textilu, proto se dnes se zaměříme na vylepšená ložní povlečení.

Článek

Většina z vás dbá na to, aby byl váš domov příjemným místem, a tak jej neustále přizpůsobujete svým specifickým potřebám. Například v oblasti lůžkovin se dnes setkáte s povlečením, o kterém jste si ještě před pár lety mohli nechat jen zdát. Chcete vědět, jaká to jsou? Pak čtěte dál.

Prodloužené povlečení pro každého

Mnohým z vás nevyhovuje klasická délka přikrývky, ať už proto, že jste vyšší, nebo máte jen rádi větší komfort. A proto je tu jednoduché řešení v podobě o 20 cm delšího, prodlouženého povlečení. To dnes již není bráno jako něco extra zvláštního, ale většina prodejců na to myslí a s klasickým ložním prádlem nabízí rovnou i jeho prodlouženou verzi.

Nemusíte se bát kvality ani minima výběru, právě naopak, protože poptávka o tenhle typ lůžkovin neustále roste, tak na něj obchodníci zaměřují svoji pozornost.

Bavlněné povlečení Růže

Povlečení s efektem 3D nadchne téměř každého

Ještě neznáte 3D povlečení? Jde o velmi netypický druh ložního prádla, jehož charakteristikou jsou vzory v trojrozměrném provedení. Člověk má tak pocit, jako by obrázek z prádla vystupoval do prostoru. Zajímavostí je, že se tiskne zcela bez šablon. Barvy se stříkají na látku podle předem určené virtuální předlohy, čímž se dosáhne prostorových 3D vzorů. Pokud vás již nebaví klasické a ohrané motivy, vyzkoušejte tento typ povlečení, který díky jedinečným designům hodně oblíbily také děti.

Prodloužené bavlněné povlečení Apolena – šedá

Francouzské povlečení nejen pro páry

Rádi se při spaní tulíte ke své druhé polovičce? Pokud ano, pak vás ještě potěší takzvané francouzské povlečení, což není nic jiného než set tvořený dvěma polštáři a jednou přikrývkou, vhodný na klasickou postel pro dva. Tato varianta myslí na páry nebo na jednotlivce, kteří chtějí mít svůj komfort a obrovskou přikrývku pro maximální pohodlí.

Každé povlečení splňuje jiné, přesto jasné a někdy i dost praktické využití. Ať už hledáte ložní prádlo pouze pro sebe, nebo pro dva, vždy vybírejte nejen podle vzhledu, ale také podle funkčnosti a svých požadavků. Nenechte se strhnout pouze barvami a vzory, ale zaměřte se také na délku, celkovou velikost peřiny a materiál.

Reklama

Související témata:

Načítám