Hlavní obsah

Monochromatický look je in: Bude slušet i boubelkám!

Foto: Stradivarius

Foto: Stradivarius

Reklama

Dokáže prodloužit postavu, oživit, ale také vás omladit. Představujeme vám nestárnoucí trend zvaný monochromatický. A ten velí: Slaďte se do jedné barvy!

Článek

Vsadit na kombinaci oblečení i doplňků v jedné barvě se v módním světě vyplácí. Nejen že to působí efektně, ale jednobarevné oblečení či tón v tónu opticky zeštíhluje a prodlužuje postavu. Škoda, že si ženy většinou troufnou obléct se v jedné barvě jen do černé.

A přitom je to v barvičkách daleko víc trendy! Přinášíme vám pestrou inspiraci ve všech možných odstínech, které jsou vhodné pro kombinace elegantních i ležérních outfitů. Poohlédněte se ideálně po jednobarevném kostýmku, džínách a stylové košili v pastelové barvě nebo sukni se svetrem v jednotném tónu.

Pro milovnice elegance

Chcete vyrazit na jaře v něčem novém, svěžím, ženském? Slaďte se do atraktivního bleděmodrého odstínu, který vás zaručeně omladí a dodá vám šmrnc. Pod bleděmodrý kabát můžete zvolit ve stejném tónu kalhotový kostým nebo jen kalhoty s košilí či lehkým žebrovaným svetříkem.

Foto: Archiv firmy

Pietro Filipi: košile 2990 Kč, vlněné kalhoty 3990 Kč, kabát 8990 KčFoto: Archiv firmy

Pohodlí vpřed

Pohodlné soupravy z úpletu jsou trendy víc než kdy předtím. Proto neváhejte a buďte stylové i v pohodlí domova či na cestách. Vyzkoušejte lichotivý béžový komplet, který vás bude zároveň hřát. V něm se rozhodně nemusíte bát přijmout doma návštěvu nebo v něm vyrazit do letadla. Stačí jen přehodit flaušový kabát a nazout bílé tenisky.

Foto: Archiv firmy

Reserved: top 999 Kč, kalhoty 699 Kč, kardigan 699 KčFoto: Archiv firmy

Módní khaki

Nařasené rukávy u topů či mikin a volné koženkové kalhoty do pasu. To jsou jedny z hlavních letošních trendů, které by neměly ujít vaší pozornosti. A co teprve, když je sladíte do jednoho tónu? Doporučujeme khaki barvu. Outfit můžete doplnit buď pohodlnými pohorkami, nebo elegantními kotníkovými kozačkami. Chcete-li přitvrdit, můžete si tuhle variantu pořídit v černé.

Foto: Archiv firmy

Stradivarius: košile 549 Kč, koženkové kalhoty 799 Kč, boty 1299 KčFoto: Archiv firmy

Ležérní variace

Jestli se na jaře nějaké trendy skutečně opakují, pak je to záplava pastelových barev. Tato vyladěná kombinace v lila odstínu je skvělou volbou do práce, ale i na kávu či nákupy po městě. Široký střih džín navíc šlape na paty ostříleným skinny džínám a udává nový módní směr. Jednotlivé kousky můžete nosit dohromady, ale skvěle je lze kombinovat i se zbytkem šatníku. Fialková halenka si bude perfektně rozumět i s modrými, černými a bílými džínami.

Foto: Archiv firmy

Zara: košile 699 Kč, džínová bunda 799 Kč, džíny s vysokým pasem 699 KčFoto: Archiv firmy

V barvě jara

Kostýmek ve žluté barvě vás doslova rozzáří (takhle nosí žlutou slavní). Zapomeňte však na kanárkově zářící odstín a volte raději decentní barvu hořčice, která je více nadčasová. A pokud hledáte i kvalitní přírodní materiál, vsaďte na hedvábí či viskózu se lnem, který je prodyšný.

Foto: Archiv firmy

Massimo Dutti: košile ze 100% hedvábí 1595 Kč, lněné sako 4595 Kč, lněné kalhoty rovného střihu 2495 KčFoto: Archiv firmy

Něžná bílá

Odstíny bílé a krémové barvy vás skvěle navnadí na jarní sezonu. Váš šatník tak po zimě pookřeje a vy omládnete v bílých kalhotách s lehkou blůzkou, kterou doplňte klidně ležérním světlým kardiganem nebo sakem. A nemusíte se této barvy bát, ani když máte kypřejší tvary (takhle to sluší XXL modelkám). Zvolte akorát halenku, která nebude příliš prosvítat, případně pod ni oblékněte tvarující prádlo v podobě body či košilky. Ke zkrácené délce kalhot  prozatím obujte kotníkové kozačky, ale později k nim padnou i nazouvací pantoflíčky.

Foto: Archiv firmy

Mango Plus Size: blůza z viskózy 1299 Kč, kalhoty 1599 KčFoto: Archiv firmy

Reklama

Načítám