Hlavní obsah

Muži mají jasno: Dámy, těchto 5 věcí před námi nedělejte!

Foto: thinkstock

Intimita a absence studu ve vztahu jsou v pořádku. Některé věci je ale přece jen vhodné dělat v soukromíFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Intimita do vztahu patří. A čím déle jste spolu, tím menší zábrany před sebou máte. Stud se jednoduše vytrácí. Je to v pořádku, i když jsou věci, které by muži raději neviděli. A my víme jaké!

Článek

Nahota, nějaký ten náhodně uniklý tělesný zvuk, pláč či nepříliš atraktivní vzhled, když máte například horečku či jste jinak nemocní. Tohle se v dlouhodobém vztahu moc neřeší. S partnerem se znáte, není třeba snažit se mermomocí tomu druhému zalíbit. To je to kouzlo společně prožitých let. Přesto muži prosí: „Holky, milujeme vás, ale tohle před námi nedělejte. Rozčiluje nás to!“

1. Kontrola tukových zásob

Muži si zvykli, že většina žen je dost háklivá na svou figuru, neustále řeší, zda by nebylo dobré trochu zhubnout a podobně. Dokonce jsou ochotni svou partnerku čas od času ubezpečit, že jí zadek rozhodně nenarostl a že si klidně ty brambůrky dát může.

Ale všechno má své hranice. „Nesnáším, když vedle mě žena sedí na gauči, sleduje třeba televizi a přitom si kontroluje špeky na stehnech a na břiše. Různě se mačká a stlačuje, občas u toho otráveně vzdychne, pak se snaží zatáhnout břicho a já nevím co. Přitom není tlustá, jen po dvou dětech mírně povolená. Mně to nevadí, líbí se mi. Ale ať se buď přestane pozorovat, nebo to nedělá přede mnou a jestli je tak moc nespokojená, ať si koupí permanentku do fitka,“ rozčiluje se osmatřicetiletý Jakub.

2. Péče o pleť

Klidně mějte plnou skříňku krémů a tonik, promenádujte se před mužem s pleťovou maskou na obličeji, vyzdobte si hlavu natáčkami. To většině z nich nevadí. „To je takové úsměvné. Ale moje přítelkyně si s oblibou před malým zrcátkem u stolu, kde já třeba popíjím kafe, vymačkává ucpané póry nebo beďary. To nesnáším a znechuceně odcházím,“ říká dvaatřicetiletý Adam.

Foto: thinkstock

Je fajn, když o svou pleť pečujete. Ale například pohled na to, jak si vymačkáváte pupínky, nemusí být partnerovi příjemnýFoto: thinkstock

3. Hovory z Venuše

O ženách se obecně ví, že mluví víc než muži. A pánové to respektují (většinou), prostě se s tím naučili žít, osvojili si umění vypouštět nepodstatné informace, a naopak pracovat s těmi důležitými. Občas samozřejmě tahle technika selže, ale vesměs funguje.

Klidně před nimi tedy mluvte, jak potřebujete. Ale jedno nedělejte. Nedovolte, aby byli svědky telefonátu s vaší kamarádkou nebo matkou! „Moje žena je chytrá, úspěšná a rozumná žena. Když ale telefonuje se svojí kamarádkou, je z ní -náctileté tele. Chichotá se, propadá záchvatům smíchu a řeší holé nesmysly. Jsou to hovory o naprostých hovadinách, když to slyším, cloumá mnou vztek. Milionkrát jsem jí říkal, ať telefonuje někde jinde, já to nechci slyšet,“ tvrdí pětatřicetiletý Radek.

Foto: thinkstock

Ústní hygiena patří do koupelny, bez diskuseFoto: thinkstock

4. Zubní hygiena

Společné čištění zubů nad jedním umyvadlem? Proč ne? Ale podrobná zákoutí vašeho chrupu by možná bylo dobré partnerovi raději neodhalovat. „Nemám rád, když si manželka sedne na gauč před televizi, rozloží si před sebe různé mezizubní kartáčky, zubní nitě a začne čistit. Vždycky ji vyhodím do koupelny,“ říká šestatřicetiletý Pavel.

5. Zrcadlo, zrcadlo, řekni mi

Opět není nutné předstírat, že vám na vzhledu nezáleží, že by vám nevadil život bez zrcadla a podobně. Koneckonců muži se také do zrcadla podívají. „Co je ale děs, je takové to nakrucování. Moje přítelkyně se vždycky podívá zepředu, pak se podivně zkroutí, aby se viděla z boku, a nakonec si málem zlomí vaz, aby zahlédla alespoň kus zadku,“ líčí dvaatřicetiletý Jan.

Co nesnáší váš muž?

Reklama

Načítám