Hlavní obsah

Muži vzkazují ženám: Tohle je top 10 krutých věcí, které nám děláte!

Foto: Thinkstock

Říká se, že muži milují mrchy. Ale není to až tak docela pravda!Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že jsou muži hrozní partneři a nápadníci? Pche! Všechny „něžné kopretinky" by se nad sebou měly zamyslet, protože intrikují, manipulují a zraňují muže! Jak a čím? Top 10 ženských krutostí mluví za vše!

Článek

Muži jsou spojováni s promiskuitou, laxností ke vztahům či třeba necitlivostí. Ale pozor, ženy jsou ty poslední, kdo by si měl stěžovat, bouří se pánové z portálu Ask Men, kteří sestavili seznam deseti krutých věcí, s nimiž se setkávají ze strany svých přítelkyň, partnerek a manželek nebo i žen, na které prostě jen „mají zálusk“. Poznáváte se v nich?

Top 10 krutých věcí, které ženy dělají mužům

1. Nezvedají telefon

Když ji přesvědčíte, aby vám dala číslo, říkáte si, že jste zřejmě udělal dojem. Bohužel při pokusu o volání to ona nezvedá, nebo ještě hůř, zjistíte, že vám řekla falešné číslo. Některé ženy to tak dělají, protože je to jednodušší než říct, že nemá zájem. Přitom, kdyby ženy byly upřímné, ušetřilo by to každému spoustu času, vzkazují muži ženám!

2. Chtějí proplatit drinky

Utrácet vlastní peníze za nápoje v baru? Ani náhodou! Ano, někteří muži se snaží koupit si pozornost od žen, ale ti ostatní by byli rádi, kdyby je ženy soudily podle zásluh, ne podle nabušenosti peněženky! (A co víc, člověk celý večer platí, a ona mu to telefonní číslo ani nedá!)

Foto: Thinkstock

Celý večer platit pití, ale pak z toho není ani termín dalšího rande? To zabolí...Foto: Thinkstock

3. Čekají na dalšího

Je to kruté, ale žena je s mužem tak dlouho, dokud nepřijde někdo nový. Většina dam nesnáší samotu, a podle nich jsme každý nahraditelný. Nikoho nezajímá, že si milá zlatá začne vztah s někým o něco dříve, než se oficiálně rozejde s vámi, zní další stížnost ze strany mužského pokolení směrem ke všem ženám. Mají pravdu?

4. Citově s muži manipulují

Většina mužů nenávidí pohled na plačící ženy, což dámy moc dobře vědí, a proto používají slzy k dosažení svých cílů! Chlapi, pokud se vám to stane, zachovejte chladnou hlavu. Měla by udělat víc než jen otevřít stavidla! (Za všechny ženy říkáme, že radši nechceme vědět, co si muži představují pod pojmem „víc“.)

5. Používají fyzické násilí

Normální chlap ženu neuhodí, ani když by si to milá kolikrát zasloužila. Bohužel, jisté ženy to neocení a používají tento aspekt k získání moci nad mužem. Někdy to tak chodí, že vám vaše žena dá facku, když ji něco štve, a spoléhá na to, že jí to nevrátíte. To ale neznamená, že je to tak v pořádku! Svatá pravda, není…

6. Veřejně muže kritizují

Když mi něco vadí, řeknu to doma, ne mezi kamarády, spolupracovníky, nebo dokonce před šéfem! Proč? Chtějí být snad ženy pro druhé zajímavější, nebo touží po tom, aby je někdo litoval? Kdo zná důvod, ať ho řekne!

Foto: Thinkstock

Stěžují si na partnera veřejně, nedávají na sebe pravá telefonní čísla... toho, co muže na ženách štve, je víc...Foto: Thinkstock

7. Zatajují svůj současný vztah

Potkáte se, seznámíte se, a když se konečně dostanete do bodu, kdy máte pocit, že můžete bezpečně požádat o její telefonní číslo, usměje se a řekne: „Mám přítele.“ Tahle informace by se hodila na začátek rozhovoru, ne na jeho konec. Ženy z nás dělají hlupáky a baví se, když se o ně snažíme, rozčilují se pánové dál…

8: Mají muže jako otroky

Je moc prima, když žena vyvolává konflikty, u nichž předpokládá, že je za ni její partner bude řešit.... „Pane, vy jste ale idiot! A jestli máte něco proti tomu, tak můj Martin vám to milerád vysvětlí." Martin sice neví, o co jde, ale i tak dostane výchovnou lekci...

9. Prověřují svoje partnery

Móda současnosti? Neustále zjišťovat, jestli jste pro ni ten pravý! Vy máte v plánu jít se bavit s kamarády, ale najednou zavolá ona a žádá vaši přítomnost. Jestli ji milujete, přece musíte přijít, no ne? Tento druh testování je krutý a malicherný! Má s tímhle láska co dělat?

10. Flirtují, aby vyvolaly žárlivost

Možná jste se pohádali, možná se cítí být nedoceněná, čert ví, nicméně taková žena, která flirtuje s jinými před vašimi zraky, je nezralá a manipulativní. Dělá jí dobře váš zmučený výraz ve tváři. Jak podlé!

Tak co myslíte, mají muži pravdu? Opravdu tohle všechno ženy dělají mužům, nebo to pánové vidí moc černě a zaujatě?

Reklama

Načítám