Hlavní obsah

Myslí muži jen na sex?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Že nevíš, na co mám teď chuť?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolega v práci vás poplácává po zadečku, chlapík v baru dává jasně najevo, že by si to s vámi bez okolků rozdal, a taxikářovi se líbí vaše nová minisukně. Muži myslí jen na sex (a pak taky na fotbal). Nebo snad ne?

Článek

Je v mužském chování ukrytý, ženám neznámý, smysl, za který se muži schovávají při hvízdání nad kratší sukní a větším výstřihem? Nebo si snad myslí, že se ženám líbí pokřikování na ulici a oslovování „hej, zlato"? Sex z nich srší na kilometry daleko, jenže je otázkou, zda za to máme děkovat. A proč jsou vlastně pořád tak nažhavení?

Pánové nás testují

Chlapi si udržují hladinku. Nemluvíme o alkoholu, ale o hormonu testosteronu. Neklesající hodnoty je přímo ponoukají k sexuální průbojnosti. Bohužel se mnohdy nedokáží ovládnout a zatouží po projevech chtíče ventilovaných nahlas, a proto to hvízdání a průpovídky. Také jen tak bez povšimnutí neprojdete okolo lešení, nebo výkopu s dělníky? Že radši přecházíte na druhý chodník? Aby ne, „pracanti" se mezi sebou hlučnými gesty upozorňují, aby všichni zanechali práce a dívali se na vás.

Společnost muže nikdy neomezovala v sexuálním chování, ale žena, která projevila svoji touhu, stala se pro ně okamžitě kurtizánou - slušně řečeno. Možná to ale tak vůbec není, možná muži nevidí intimnosti i na dně hrnku s kávou a v kreslené pohádce. Poodhalíme, jak doopravdy nahlížejí na vás, život a sex. Pravda je mírně zatemněná.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nastal čas rozpojit přítele a internetovou erotiku!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

POLOPRAVDA: Slintají nad velkými ňadry

Ano, v pubertě možná. S přibývajícím věkem však zjišťují, že velikost není všechno a v pozdějším věku se vinou gravitace hezká velká prsa mění v těžké měchy říkající si o neustálé uzavírání do svěracích kazajek. Při této představě radši dají přednost průměrným prsům, která je uchvacují ve zdravé vzpřímené poloze. Takže nechejte nářků nad rozhodnutím přírody - i vaše menší dvojky jsou fajn a dokáží vzbudit rozruch.

POLOPRAVDA: Pokouší se každou dostat hned do postele

Ano, pokud jim žena dá najevo, že je lehce dostupná a přistoupí na žadatelovu hru. Oni se málokdy sami v sobě vyznají a spíše očekávají dobrodružství. Ukažte jim více stránek své povahy a jasně dejte najevo, že máte v nabídce i jiné záležitosti než „pouhé" šup sem, šup tam. Budete zařazena do sekce: Žena i pro život, ne jen pro zábavu. Pokud to chcete obráceně, nic vám v tom nebrání. Svůj ideální vztah si přeci jen každý představujeme trochu jinak.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Touží vlastně muži po divokých hrátkách?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

POLOPRAVDA: Touží po peprných slovech o sexu

Ano, do jisté míry. Ať si muži říkají cokoliv, žena je pro ně duší křehkou a vy určitě stojíte o to, aby s vámi bylo tak zacházeno. Pokud budete mluvit jako dlaždič, postrádá ženská schránka jakousi jemnost sobě vlastní. Což ovšem neznamená, že citlivé jednání v rukavičkách je v pořádku. Jestliže partner vyžaduje chlípná slovíčka, tajit se s tím nebude a vytasí to na vás hned mezi prvními požadavky. Vyčkejte, a popřípadě se zařiďte podle jeho přání, pokud vám to nebude činit potíže.

POLOPRAVDA: Zastávají názor, že čím kratší sukně a větší výstřih, tím lépe

Jak se to vezme. Otočí se za takto spoře oděnou bludičkou, mohou také znalecky hvízdnout, ale jen někdy ji osloví. Myslí si totiž, že svést ji není žádný problém, když hlásá najevo svým oblečením svoji sexualitu. Tato žena jim nedává prostor pro jejich vlastní fantazii. Méně znamená více, však to znáte. A drobné překážky nejsou na škodu. Miniaturní kousíčky oblečení si raději nechte na hrátky se svým partnerem o samotě, tam jistě najdou své uplatnění.

POLOPRAVDA: Každý rozhovor stáčí na sex

Ano, u některých exemplářů to opravdu takhle může fungovat, ale to neznamená, že by vás ten dotyčný hned ohnul přes stůl a oddal se radovánkám. Buďte sice na pozoru, jestli nemáte co dočinění se sexuální mašinou odhodlanou za trochu sexu dát cokoliv, ale ve většině případů se jedná jen o pouhé chvástání se a ukazování, kdo je tady samec, který má vše pod kontrolou. Kdybyste se náhodou chytla, co by mohl ztratit? Nic, maximálně by si užil vášnivé chvilky. Jinak je to ale čistokrevný „krmič".

Na co myslí muži ve vašem okolí? A dávají vám najevo své touhy?

Reklama

Související témata:

Načítám