Hlavní obsah

Téma týdne: Líbání s následky

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vášnivé polibky nebyly bez následkůFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Téma týdne: Milostný románek s cizincem. Že se románky s cizincem nevyhýbají ani dámám zralého věku, potvrzuje i další čtenářka. Ani ona patrně na svůj zážitek nikdy nezapomene. Máte-li nějakou podobnou historku, pošlete nám ji na info@prozeny.cz a získejte honorář 500 korun.

Článek

Nemyslete si, že za hranicemi blbnou s cizinci jen mladé kočičky. I ty staré, opelichané tam koketují. Buď inteligentně, nebo směšně. Tu druhou variantu jsem raději hned zašlapala do země!

Takže coby padesátiletá čerstvá vdova jsem cudně neklopila oči před vyzývavým pohledem o 10 let mladšího Tunisana, ale oplatila mu obdivné zírání milým úsměvem. Dodal si odvahy a naše koketování se zdárně rozjelo v místním baru. V šeru hřmotné diskotéky jsme se tři večery líbali jak o život. Líbal úchvatně! Pak mě pozval na rande. Souhlasila jsem, že se sejdeme večer v devět, ale dodala: „Sex nou!" A on se ještě pro všechny případy zeptal: „Nou?" Takže NOU!

Stál se svojí dodávkou na odlehlé pláži a já přišla přesně načas. Sedla jsem si k němu do auta a on se na mě vrhnul. Líbačka jak uragán a také ošahávačka. Poté mě protáhl večerním městem, koupil přeslazenou zmrzlinu, výbornou kávu a povídali jsme si anglicko-německo-arabsky o rodinách i politice. Pak jsme zase jeli zpět a tam pokračovalo naše nenasytné puberťácké líbání.

Vrátila jsem se na pokoj k půlnoci ve vší počestnosti. Z té líbačky mě jen pálila brada, neboť Arab se už tři dny neholil. Přišlo ráno a já hurá s kamarádkou na  sluníčko. Asi za hodinku jsem si odskočila na toaletu a při té příležitosti se podívala do zrcadla. Na mé odřené bradě se udělal velký puchýř, který díky slunečním paprskům zhnědl!

Ach, co budu dělat?, plakala jsem. S tím budu muset jít na laser. Ach, bóóóže, to bude stát nejméně 2 000 korun! Kamarádka se mi smála: „No vidíš, ani sis neužila a ještě za to zaplatíš!" Naštěstí večer puchýř praskl a pod ním se objevila růžová kůžička!

Po návratu domů jsem si našla chlapa, který se holí. A ještě nikdy jsem mu neřekla: „Sex nou!"

Máte nějaký lechtivý zážitek dovezený z dálných krajů? Jací jsou cizinci milenci? Své nezapomenutelné milostné hrátky z cizích lovišť nám zasílejte na info@prozeny.cz a vybojujte si odměnu 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám