Hlavní obsah

Na tyhle psí rasy se ženy balí nejlíp!

Foto: thinkstock

Na rozkošnou němou tváři mohou muži sbalit spoustu ženFoto: thinkstock

Reklama

Potkal vás v parku a měl v náruči čivavu? Nechal k vašim nohám zaběhnout zlatého retrívra? Třeba to nebyla náhoda, ale úmysl! Psi hrají při seznamování významnou roli, jsou totiž návnadou! Taky se na ně necháte sbalit?

Článek

Ženy se údajně nejlépe balí na miminka a psy. Obojí je totiž pro něžné pohlaví roztomilé. Navíc kombinace drsné mužnosti a křehkosti „němé tváře“ považují mnohé dámy za naprosté afrodiziakum. Jen si vzpomeňte, co to s vámi dělá, když vidíte atraktivního muže s miminkem nebo štěňátkem v náruči! Rozplýváte se? Někteří pánové na to hrají, a proto se rozhodnou pořídit si psa kvůli „vedlejšímu efektu“: sbalení ženy. A jakáže rasa je pro vaše lapení nejlepší?

Pes jako téma rozhovoru? Proč ne?

Pánský server Mademan.com radí svým čtenářům pečlivé zvážení výběru čtyřnohého společníka. Záleží totiž na tom, jaký typ ženy chce dotyčný do svého života přilákat, protože konkrétní psí rasa láká určitou skupinu dam. (A muži zase chtějí tyhle ženy aneb Víme, po jakých ženách muži touží!). Drsnou rockerku (a psí milovnici) nejspíš neokouzlí čivava ani yorkšírský teriér, ale pravděpodobně to u ní vyhraje třeba pitbull.

Foto: thinkstock

Když vidíte muže s pejskem, máte pocit, že o něm víte vše...Foto: thinkstock

Obecně ale už jen přítomnost (jakéhokoli) psa při rozhovoru s vámi signalizuje výhody. I Otmar Chadim, přední český odborník na mezilidské vztahy, v jedné ze svých knih uvádí, že společné zaujetí, v tomto případě láska ke zvířeti, dva nejen dává dohromady, ale také je zabaví. „Image aktivisty je vhodný pro muže jinak nesmělé, zakřiknuté, neprůbojné, a hlavně nevynalézavé,“ vysvětluje autor. Prostě když chlap neví, co se sebou, zajde do útulku a vybírá. Ale co?

Jordan Harbinger, newyorský právník, majitel a zakladatel společnosti The art of charm, která se zabývá semináři o seznamování a flirtování, uvádí, že je muži vyzkoušeno, jaká plemena mají u žen větší úspěch než ta ostatní, a taky je pro výše zmíněný portál vyjmenovává.

Basenji

Tenhle středně velký a elegantní pes pocházející ze střední Afriky není schopný štěkat. Místo toho vydává takové zvláštní zvuky připomínající jódlování. Někdo v tom dokonce vidí i vyzváněcí tón. Každopádně na basenjiho se dá podle Harbingera ulovit inteligentní žena. Ne každá totiž toto plemeno zná, a když už, tak je do něj zapálená: první námět na hovor. Ty ostatní zase určitě budou chtít slyšet, jaké legrační zvuky pes vydává.

Zlatý retvívr

„Když má chlap zlatého retvívra, je to něco jako podvádění při seznamování, prostě tutovka,“ popisuje Jordan Harbinger. Vedle něj totiž muž vypadá jako aktivní člověk se slabostí pro roztomilé kukuče a taky hraje na možná nesplněný dětský sen každé malé holčičky. Pro sportovně založené ženy je to hotová výhra. Všechny se ptají, jestli tenhle váš Baron taky rád plave.

Pitbull

Portál Made man popisuje pitbulla jako psa, který říká „já jsem tvrdý oříšek, ale dostatečně citlivý, když se mnou umíš zacházet“. Přesně takhle i jeho majitel působí na ženy. Ty, které se chtějí seznámit s romantickým drsňákem, jdou po tomhle hafíkovi. No jo, ženy vždycky vzrušovala moc…

Malá plemena psů

Mopsíci, yorkšíři, čivavy, trpasličí pinčové a jim podobní se u mužů stávají stále populárnější. Jednak jsou nenároční, takže ideální pro městského kluka, a taky se nad nimi uculuje každá druhá. Navíc mnoho žen oceňuje nebojácný přístup páníčků těchto „příručních zavazadel“. „Holky vědí, že se jen opravdu mužní chlapi nebojí chodit s tak malým psíkem, který potřebuje krotit temperament,“ říká Jordan Harbinger. Hotový magnet na rozkošné blondýnky!

Sibiřský husky

„Husky je skvělý z jednoho prostého důvodu: jeho bílá srst a krásné oči jsou středem pozornosti snad všude. Při troše štěstí získáte psa s heterochromií, což je anomálie, která způsobuje, že je každé oko jinak zbarvené. Pakliže si takového krasavce muž vezme do parku a jen tak si s ním pohrává, netrvá dlouho a ženy se na něj doslova přilepí,“ uzavírá elitní seznamovací smečku autor.

Tip redakce: Že by to opravdu bylo tak jednoduché a muži si výrazně ulehčili namlouvací rituál? Pak by bylo skvělé být mužem a mít všechny jeho výhody, více zde.

„Pes může být prostředkem k seznámení, ovšem jestli má páníčka podivného už od pohledu, nepomůže nic. Ani kdyby Žeryk uměl mluvit a volal na mě přes celý park, že jsem vyhrála milion,“ směje se šestadvacetiletá čtenářka Věra. Myslíte si totéž?

Reklama

Načítám