Hlavní obsah

Narozeninová proměna Zuzany (48): S novým účesem omládla! Souhlasíte?

Video: Jakub Jurdič

 

Reklama

Zuzana odeslala přihlášku do proměny krátce před svými osmačtyřicátými narozeninami. A přestože jí kadeřnice neustřihla víc než pár centimetrů vlasů, čtenářka si na konci dne sama sebe prohlížela s otevřenou pusou.

Článek

Kdo říkal, že si nemůžete nadělit dárek samy? Rozvedená Zuzana má dvě dospělé děti a zároveň už je i hrdou dvojnásobnou babičkou. Přestože vtipkovala, že se do proměny přihlásila z důvodu, aby neděsila okolí, ve skutečnosti nepotřebovala víc než jen popostrčit správným směrem.

Kadeřnice Pavla Blažková se do radikálního zkracování délky pouštět nechtěla, i přesto ale vypadala Zuzana při odchodu ze salonu úplně jinak. Moderně sestříhané vlasy a výrazná barva jí neuvěřitelně prospěly! Stejně jako profesionální líčení a krásné šaty. Čtenářka, která pracuje v pojišťovnictví, se totiž téměř nelíčí a šatník má plný kalhot. A to je s takovou postavou neuvěřitelná škoda! Tak co na „novou“ Zuzanu říkáte?

Náš tým a poděkování

  • Vlasy - Pavla Blažková, kadeřnictví Klier, OC Quadrio, Spálená 2121/22, Praha 1
  • Vizáž - Daniela Kremláčková
  • Styling - Šárka Štursová
  • Oblečení a doplňky - Karen Millen, MAX&Co., Coccinelle, Topshop

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a pár informací o sobě. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám