Hlavní obsah

Narušení ticha nebo ta věc se stehny. Jak elegantně vzrušíte milence?

Foto: Zoom Team, Shutterstock.com

S trochou nečekaného vzrušení si užijete víc, než si myslíteFoto: Zoom Team, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zaujmout, poškádlit, vydráždit do maxima. Co potřebujete k tomu, aby na vás ani mimo postel nezapomněl? Tohle jsou tipy na dávkovanou stimulaci doslova v rukavičkách!

Článek

Britská sexuoložka Tracey Cox říká, že průměrnému muži stačí k vyvrcholení dvě až tři minuty přímé pohlavní stimulace, kdežto průměrná žena potřebuje dvacet až třicet minut. Možná trochu nespravedlnost… Chcete-li, aby tempo bylo vyrovnané, vzrušte muže ještě před tím, než se dostanete k samotné stimulaci penisu, a následně si dlouhé minuty pouze užívejte jeho přízně. Ehm, a kolik podobně elegantních způsobů „návnady“ znáte? Inspirujte se.

Vyšpulte! Rty…

Sexuální poradce a kouč Sean Jameson z irského Dublinu tvrdí, že muži mají jisté spínače, které jim umožňují přepnout z režimu „běžný den ve stresu“ do toho sexuálního. Velmi dobře zabírá líbání.

„Já vím, zní to nudně, ale já nemyslím polibky na rty. Zkuste se přesunout na tvář, na uši, konkrétně ušní lalůčky, které jsou neuvěřitelně citlivé. A o tom já něco vím, protože jsem chlap,“ popisuje na svém blogu zkušený sexuální kouč. Tenhle jeho tip zvládnete levou zadní! A co dál?

Foto: Kopytin Georgy, Shutterstock.com

Líbání na rty je klasika... ale znáte další mužovy erotogenní zóny, které to přímo zbožňují?Foto: Kopytin Georgy, Shutterstock.com

Mněte vnitřní strany stehen

Tření vnitřní strany stehen patří ke skvělým způsobům, jak partnera probudit a učinit ho tvrdým. Vše, co potřebujete udělat, je sáhnout kdekoli na nohu, a pak se pomalu sunout až ke stehnu – a nakonec třít jeho vnitřní stranu. Příště, až budete mít náladu, využijte druhou ruku ke stimulaci místa o něco výš: v rozkroku.

I pouhé přejetí hřbetem ruky v kombinaci s polibkem na ušní lalůčky nebo na tajemné a velmi citlivé místo mezi čelistí a bradou (po obou stranách Adamova jablka) způsobuje zázraky. Vyzkoušet můžete i vnímavost jeho boků, které jsou taktéž citlivé na škádlení všeho druhu.

Narušte ticho

„Jak se muž zapíná? Jednoduše. Když mu řeknete, že se v jeho náruči cítíte tak báječně, nebo že se těšíte na to, až bude uvnitř vás, roztaje,“ dál popisuje Sean Jameson s tím, že slova jsou mocné zbraně. Nebojte se jich. Jen tak mezi řečí, čím intenzivnější předehra a mazlení, tím bude partner citlivější. Proto se počítá všechno, co uděláte ještě před tím, než vezmete jeho penis do úst.

Zkušený tip navíc: Dohodněte si tajná slova, která můžete kdekoli a kdykoli používat. Například místo slova „sex“ říkejte „posilovna“ – a dodejte, že právě teď máte náladu na pořádně dlouhý a intenzivní trénink, který bude tak tvrdý, že si druhý den ani nesednete.

Foto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Svůdná slovíčka, tajné šifry... Hlavně se musí něco dít!Foto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Nechte ho dívat se

Muži jsou vizuální tvorové. Chtějí se dívat, tak jim to dopřejte. Pomalu rozepínejte asi těch deset knoflíčků, rolujte si punčochy, narovnávejte podvazek, povolujte ramínko u podprsenky a dělejte drahoty.

I Tracey Cox říká, že řada mužů mívá sexuální fantazie o tom, jak si je nějaká žena podmaňuje. Takže prostě vezměte otěže do vlastních rukou a chvíli partnera napínejte a sekýrujte. Je to póza, která je nesmírně dráždivá.

Také je možné milovat se s milým polonazí-polooblečení. To na mnoho lidí působí obzvláště eroticky. Stejně jako to, když se můžete již při zahájení škádlení sami pozorovat v zrcadle. Muži se rádi obdivují… A svazujte si vlasy, ať tomu vašemu nebrání ve výhledu. On prostě potřebuje celou akci sledovat!

„Mne jednou přítelkyně překvapila tím, že si sedla před zrcadlo, zavázala si oči a začala se hladit a pomalu svlékat. Ona se na sebe nedívala, já měl všechno jako na dlani. Bylo to parádní,“ ještě dává tip čtenář Filip. No, i tohle je elegantní způsob, jak donutit muže, aby na vás nezapomněl.

A jak muže vzrušujete právě vy?

Související témata:

Načítám