Hlavní obsah

Náš chlap: Dá se s ženami žit?

Foto: shutterstock.com

Pustili jste se do mužů pěkně zostraFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drzé výzvě Našeho chlapa Pavla Biedermanna, abyste mu to pořádně nandaly a ukázaly mu, jak psát vtipné fejetony s nadhledem o životě a ze života s muži, jste se postavily čelem! Je tady druhá várka finalistek naší soutěže, v níž hledáme ženský protějšek Našeho chlapa - tedy Naši ženu, která mu dokáže být zdatnou a víc než jen rovnocennou soupeřkou!

Článek

Přišel čas hodit další zrno do mlýnice! Děvčata, ač nerad, musím vám přiznat cenné body. Překvapily jste mě jako Jágr ve Vancouveru. Ač už jsem ho považoval za předem ztracenou hokejku, která už je jaksi za zenitem, v několika momentech, kdy byl vpuštěn na led tento stárnoucí idol začínajících ruských modelek, jsem se nadýmal pýchou jako křeček přecpaný zeleným ječmenem. Frajer z Hnidous mě opět naplnil národní hrdostí, vesele jsem si před obrazovkou mával českou vlaječkou na špejli, a když ho srazila rána nepřátelské hokejky, zatínal jsem pěsti a draly se mi slzy vzteku do očí! No nebudu se více dojímat nad naším statným kudrnáčem Jaromírem a jdu k věci z mé klávesnice jistě nevídané a nečekané - a to k vaší pochvale.

Mou minulou výzvu, že jsou vaše spisovatelské pokusy poněkud slabota a že by to chtělo přidat na razanci, nápaditosti a v některých případech vůbec na schopnosti udržet jednu souvislou myšlenku déle než dvě věty, jste si vzaly k srdci. Řečeno mou oblíbenou automluvou, zatímco minule by se valná většina vašich příspěvků dala přirovnat k otřískaným favoritům a jen tu a tam se objevila mírně jetá felda, tentokrát je tu pár superbů a občas dokonce i nějaký ten mercedes s audinou!

Foto: Shutterstock

Dostal Pavel nářez?Foto: Shutterstock

Na úvod jsem hmátl po díle ďábelské geoložky Barbory Topinkové, která si vzala do parády můj již zlidovělý terminus technikus „Žabí prdel“. Zasvěcení dobře vědí, oč jde, ty z vás, které mají takové neomluvitelné díry ve vzdělání, že NEVĚDÍ, o co kráčí, se mohou dovzdělat v mém článku Co je a co není sexy na mužích 2.

A k madam Topinkové musím dodat, že má ta dáma úžasnou vizitku, i když z ní na sto honů smrdí jako nemytý bezďák, kde se inspirovala, že…

Jako další jsem si vybral moji věrnou oponentku z četných diskusí, ano, slovutnou Nespoutanku, která si získala mé sympatie tím, že na mou výzvu, ať jen netlachá a nereje, ale sama tedy ukáže, jak se má psát, nezalezla nikam pod šutr, ale dílko skutečně sepsala. Jeho kvalitu můžete posoudit zde.

Hláška čtenářky Gondwanan Drž tu skříň pořádně, pravil manžel mě vrátila zpátky do puberty, kdy jsem sám s otcem stěhoval starý divan a instruoval mě nerudný tatík podobně jako choť naši Gondwanan, tedy tak, že jsem se cítil jako naprostý podpapírák.

Foto: shutterstock.com

Tentokrát jste se zamyslely a přitvrdilyFoto: shutterstock.com

Blogerka a spisovatelka Ilona Ondráčková se pustila jednak do popisu Valentýna, ale na toto téma si troufám tvrdit, že jsem již řekl naprosto vše podstatné - důkaz zde - Zakažte Valentýna, a tak jsem k vašemu posouzení vybral její dílo číslo zwei Muži z Marsu, Ženy z Venuše.

Petra R. mne uzemnila detailním popisem svého sexuálního života v Tebe bolí hlava? A k jejímu svěžímu dílku musím dodat jen toliko, že kdyby mi ten její Ferda předvedl totéž, tak by mě nebolela jen hlava, ale i pěst, páč bych mu jednu pořádnou vyšil. Ale pozor, nedošlo jen na sex, ale i na básně. A protože jsem ještě NIKDY v životě nedostal báseň od ženské, musím poděkovat Fany Kořínkové (skoro mě dojala jak ten Jágr).

Sondu brutální, vtipnou a ostře bez příkras do života mužů ve své rodině nám poskytla Dana. Doporučuju ke čtení, je to krátké a stojí to za to! Do vlastních řad naopak zacílila Pavlína Křivánková, která mi vylíčila Superženu a Supermatku v jedné osobě. Přiznám se, takovou pipku bych hnal potěhem a než mít doma tuhle Nadženu, radši bídně zhynu sám a nahý pod lopuchovým listem.

A ještě si nezapomeňte připomenout všechny šikovné soutěžící z minulého kola (najdete je dole v rámečku)!

Tak která z nich má na to být Naší ženou? Pište nám, hlasujte a diskutujte, která z těchto dam to má být! Ta která se od vás dočká nejmasovější podpory, zažije ten radostný okamžik uvítání v redakci!

Reklama

Související témata:

Načítám