Hlavní obsah

Nespoutanka vrací úder

Foto: Shutterstock

Dostal Pavel nářez?Foto: Shutterstock

Reklama

Soutěžní příspěvek Hledá se žena č. 9! Milé krásné dámy, úterní večer byl pro mnohé z nás mimořádný. Opět totiž mezi nás sestoupil Mistr B., aby ukonejšil naše vzrušené kvokání a abychom ve svých snahách už dále netápaly. Možná jste to nezaznamenaly, ale také proto, aby překvapivě ukázal prstem na svou největší odpůrkyni, tedy na mě, a pravil: „očekávám, že mě vyzvete!“. Zachovejte prosím klid a nepropadejte zášti. Zatím je ten prst horizontální, a zda se otočí nahoru nebo dolů, se ještě neví.

Článek

Musím přiznat, že mi mé račí podvědomí a ženský šestý smysl něco takového našeptával už v době, kdy Mistr poslal do světa svou první výzvu. Říkalo mi to tehdy: „nic nepiš a vyčkej, až tě ten panáček osloví osobně“. A co se zdálo (ne)pravděpodobné, se stalo. Sice ne tak, jak by se slušelo, neboť nařčení z nepříčetné psavosti se mě zprvu dotklo, ale budiž. Znám tyhle hochy... takže beru i stydlivý náznak schovaný za urážku.

Ačkoliv jsem do té doby rozechvěle vyhlížela svého milence, který na ten večer avizoval slastné mučení, dostala jsem se do nesoustředěné nálady. Hrozné je, že tento stav nezpůsobil milenec, ale Mistr B. Co je horší, že podle mých kritérií, kvalitativně vůbec neodpovídá Muži. A co je vůbec nejhorší, nespravila to ani skvělá orální masáž. Pořád, jako by stál u naší postele za kašírovaným svalnatým tělem a se svou vystrčenou bradou, přimhouřenýma očima a drzým úšklebkem říkal: „tak se ukaž, ty nespoutaná grafomanko“.

Přemýšlela jsem, čím to je, že ti co nás nejvíc odpuzují a dlouhodobě vytáčí, dokážou zároveň pouhou jednou větou svévolně zamíchat kartami? Nejspíš v tom budou nějaká ta zlobivá znaménka. Plusy a mínusy, které k sobě někdy jdou a jindy nejdou.

Také jsem přemýšlela, jestli tu hozenou rukavici zvednout a nad věčným a nevděčným tématem muži vs. ženy, se pravidelně pozastavovat.

Pak jsem si ale uvědomila, že na začátku bylo všechno jinak. Bůh stvořil Muže a vložil do něj vše božské, co v sobě měl. Mimochodem, celý život to hledám a nevím, kde se to spouští. Zřejmě to bylo dost vyčerpávající, a tak si vzal v neděli volno. Jenže čert nikdy nespí, a tak se vkradl Pánubohu do dílničky. Vzal všechen ten svatý vercajk a uhnětl jím Ženu. A tady začalo to, na čem stojí a padají všechny naše otazníky. Myslím, že na tohle Mistr B. zapomněl, když vyzýval svou soupeřku. A tak se ptám: „Pavle, jste vážně připraven jít do toho s božskou mrchou uhnětenou vopravdovým čertem?“

Ještě než odpovíte, měl byste vědět, že já miluji všechny muže. Ty chytré divokou láskou a ty hloupé z rozmaru ke svačině.

S přátelským pozdravem mává

Reklama

Související témata:

Načítám